Knepet: plocka ihop en egen vitaminboost – för några kronor om dagen

Det är livsviktigt att kroppen får i sig ordentligt med vitaminer och mineraler. Men det kan vara svårt via vanliga kosten och tillskott är ofta dyra. Hos nya sucéföretaget dinVitamin kan alla nya kunder välja sin egen blandning av fyra vitaminer per dag i en månad – för bara 49 kronor.

Våra kroppar behöver en rad olika ämnen för att må bra. Till exempel finns det inte mindre än 13 stycken vitaminer vi behöver, vilket ibland kan var svårt att få i sig med den vanliga kosten.

Många använder sig av tillskott för att kompensera för detta, men dessa är ofta onödigt dyra och man tvingas i många fall binda upp sig under en lång tid. Dessutom kanske det inte är just den blandningen som erbjuds man behöver.

Hos dinVitamin, däremot, kan man plocka ihop ett paket av vitaminer helt själv. På företagets hemsida väljer man helt enkelt fyra vitaminer eller mineraler man vill äta varje dag – så får man dem hemskickade i färdigpackade påsar. Det bästa av allt? Man kan testa för bara några kronor om dagen.

Just nu får nämligen alla nya kunder testa dinVitamin för bara 49 kronor första månaden. Det gör att man kan känna efter ordentligt om det är något som passar och gör det inte det kan man bara avsluta sin prenumeration utan bindningstid.

Genom att klicka på länken här under kommer man direkt in till dinVitamins hemsida. Där finns hela utbudet av mineraler och vitaminer och det är bara att börja välja ut sina favoriter. Den som inte är helt säker kan istället göra ett test och få vitaminer rekommenderade – direkt i skärmen.

Nästa artikel