Upptäck Gyro – en revolution inom området

Är du redo för nya STIGA Gyro? 
En ny innovation inom batteridrivna åkare som är en ren glädje att köra.

Upptäck STIGA Gyro: En revolution inom området som är en ren glädje att köra.

Att STIGA kan gräsklippare råder det knappast något tvivel om. I år har man en nyhet som kommer ta din gräsklippning till oanade nivåer.

Låt oss presentera STIGA Gyro, en del av den nya serien Axialgräsklippare från STIGA som närmast kan beskrivas som en revolution inom området. 

Zero Turn-maskiner har funnits på marknaden sedan 1964. Dessa maskiner förs fram genom styrspakar – och så här nästan 60 år senare använder de flesta fortfarande styrspakar. 

En ren glädje att köra

Men STIGAs ingenjörer såg en möjlighet att göra dessa maskiner mer lättbemästrade för vanliga trädgårdsägare. Målet var att hitta ett nytt sätt att styra en ny typ av gräsklippare med hög manövrerbarhet, hög effektivitet och hög produktivitet.

Resultat blev STIGA Gyro – som är en ren glädje att köra. 

Batteridrivet, energieffektivt och säkert. STIGA drive-by-wire-joystick-systemet är mycket lättare att använda för både förstagångsanvändare, och för de som är vana vid styrspakar. 

För alla typer av användare

Säkerheten står i fokus, och med smart viktfördelning och mycket låg tyngdpunkt har Gyro utvecklats och testats för att fungera säkert även i lutningar upp till 15°.

I en Gyro sitter du säkert och har alla kontroller inom räckhåll. Den är designad för alla typer av användare, och arbetet blir bekvämt med ett högt ryggstöd och dubbelt parallellt fjädringssystem som absorberar vibrationer.

Gyro är designad för stora trädgårdar och gräsmattor och ger upp 110 min arbetstid, tillräckligt för att klippa upp till 8000 m2 på bara en laddning. Detta är möjligt tack vare det integrerade STIGA ePower-batteripaketet.

Lär känna STIGA Gyro – och hitta närmaste återförsäljare.

Nästa artikel