Slipp kablar och bensin – byt till en miljövänlig gräsklippare

Vill du ha en grym gräsklippare utan kablar och samtidigt göra en insats för miljön?
Då ska du byta till en batteridriven gräsklippare från STIGA.

Se alla STIGAs populära gräsklippare här >>

Sommaren är äntligen här – och för många innebär det att gräsklipparen ska dras fram ur boden, eller är det kanske att dags att investera i en ny? Med en batteridriven gräsklippare från STIGA får du en förstklassig gräsklippare med många fördelar.

En batteridriven gräsklippare är för det första miljövänlig då den inte avger några avgaser. Detta är såklart jättebra för miljön, men faktum är att även dina lungor kommer att tacka dig. Du behöver nämligen aldrig mer andas in avgaser när du klipper gräsmattan.

Därför ska man välja en batteridriven gräsklippare

Den är även enkel att använda. Du har säkert vid något tillfälle kämpat med att få igång maskinen – detta är nu ett minne blott. Du slipper även alla kablar som tillkommer en bensindriven gräsklippare och får en lätt maskin som är enkel att manövrera.

En batteridriven gräsklippare från STIGA är dessutom tystlåten. Så när du startar den slipper du störa hela grannskapet och kan istället njuta av fågelkvittret.

Till råga på allt – en batteridriven gräsklippare även mer kostnadseffektiv. I och med att du inte behöver tanka maskinen sparar du pengarna som du annars hade lagt på bensin. Den kräver även mindre underhåll än en bensindriven gräsklippare och när den väl behöver fixas kommer du billigare undan.

Ledande aktören på marknaden

En batteridriven gräsklippare från STIGA är lika kraftfulla som de bensindrivna och du slipper buller, sladdar och avgaser.

Deras batterier har även lång livstid, betydligt längre än industristandard. Batterierna klarar av hela 600 laddningar. Detta innebär att du kan använda slut på batteriet och ladda om den två gånger i veckan under sex år.

Med över 90 års erfarenhet är STIGA den ledande aktören på marknaden och kan minst sagt gräsklippare. Oavsett hur din gräsmatta ser ut och vad du har för behov kommer du kunna hitta den bästa batteridrivna gräsklipparen för dig bland STIGAs sortiment.

Klicka på länkarna i artikeln för att utforska STIGA:s batteridrivna gräsklippare.

Se alla STIGAs gräsklippare HÄR.

Nästa artikel