Skona ryggen och grannarna – med nyheterna från STIGA

Oavsett vilket typ av gräsmatta du har är det alltid en fördel att investera i en bra och pålitlig gräsklippare. Med STIGAs utbud av ergonomiska och batteridrivna gräsklippare skonar du både ryggen och grannsämjan, samtidigt som du värnar om miljön. 

Hitta rätt produkt för just din gräsmatta här. 

Det finns många alternativ att välja bland, men framför allt vill man ju ha något som matchar både trädgården och plånboken.

Batteri är framtiden

Våra vanliga svenska villaträdgårdar är oftast 600–3000 kvm tomt, där gräset brukar utgöra 40–70 procent av ytan. Oavsett storlek och gräskvalitet är STIGAs gräsklippare en pålitlig partner i trädgården.

STIGAs nya batteridrivna gräsklippare med två 48V 4Ah-batterier kan klara av en gräsmatta på 800m2 på 40 min i en enda laddning, dessutom finns ergonomiska handtag, vilket innebär att gräsklippningen blir snällare mot ryggen. Och som ett extra plus är gräsklipparna nästintill tystgående – något som främjar grannsämjan.

De senaste modellerna

Har du en stor trädgård är den nya modellen Gyro perfekt. Den uppsamlade gräsklipparen, STIGA Gyro är en del av den nya serien Axialgräsklippare från STIGA som närmast kan beskrivas som en revolution på området. 

Gräsklipparen är designad för just stora trädgårdar och gräsmattor och ger upp 110 min arbetstid, tillräckligt för att klippa upp till 8000 m2 på bara en laddning.

Se alla STIGAs populära gräsklippare här.

Ytterligare en populär nyhet hos STIGA är det nya ergonomiska Fulcrum-styret som är specialkonstruerat för både bensin- och batteridrivna STIGA-gräsklippare. 

Du kan enkelt rotera styret 25° och med en lätt och smidig rörelse klippa vid häckar och längs med väggar, utan att riskera rivsår eller att ryggen tar onödig skada. 

Upptäck alla STIGA-gräsklippare med det nya Fulcrum-styret.

Med många år av erfarenhet i branschen är STIGA helt enkelt bäst i klassen på gräsklippare – och satsar nu hårt på batteridrivna gräsklippare i toppklass, du främjar miljön samtidigt som du tar hand om din gräsmatta helt enkelt. Givetvis går det också att välja bensindrivna gräsklippare istället för batteri.

Se alla STIGAs gräsklippare HÄR.

Nästa artikel