Lista: 6 fördelar med att välja en batteridriven gräsklippare

Slipp jobbiga sladdar och stök med motorunderhåll – samtidigt som du gör gott för miljön.
Fördelarna med en batteridriven gräsklippare från STIGA är många.

Se alla STIGAs  gräsklippare här – och hitta din närmaste återförsäljare.

STIGA har tillverkat gräsklippare ända sedan 1958. Det är därför kanske inte så konstigt att de i dag är en av de absolut största aktörerna på marknaden.

Tiderna förändras – och så även tekniken. Idag är det många som väljer en batteridriven gräsklippare framför en bensindriven. Och fördelarna är många.

Här har vi listat några av dem.

1. Bra för miljön

Att bry sig om miljön ligger helt rätt i tiden. Allt fler väljer cykeln i stället för bilen – och batteridrivet i stället för bensindrivet. Med en batteridriven gräsklippare från STIGA slipper du avgaser och kan på så sätt dra ditt står till stacken för att bidra till ett bättre klimat. Samtidigt som du får en gräsklippare av högsta kvalitet.

2. Kostnadseffektiv

I och med att du inte behöver tanka en batteridriven gräsklippare sparar du i längden in pengar som annars hade gått till bensin.

3. Inget stök med kablar

Trött på att bråka med kablar och sladdar? Med en batteridriven gräsklippare från STIGA är problemet ett minne blott. Se bara till att ladda upp batteriet – och vips så kan du röra dig fritt i trädgården utan att behöva oroa dig för att snubbla över förlängningssladdar.

4. Lugn och ro

Ibland kan det vara skönt med lite lugn och ro när man utför sina trädgårdssysslor. Med en batteridriven gräsklippare från STIGA slipper både du och dina grannar buller och kan i stället njuta av fågelkvitter och vindens lätta bris.

5. Kräver mindre underhåll

En batteridriven gräsklippare kräver mindre underhåll än en bensindriven. Dessutom är den billigare att sköta om när det väl behövs.

6. Lättare att manövrera och starta

STIGAs batteridrivna gräsklippare är tillverkade i lättviktiga men robusta material. Detta göra att de är mer lättmanövrerade än bensindrivna gräsklippare. Ytterligare en stor fördel är att de har elstart – och är således lätta att starta.

Multiclip 747e V

Vill du istället ha en som är helt självgående är det självklart inte heller något problem. De självgående modellerna kan man ställa in hastigheten för att hitta just fart för dagen.

Surfa bara inSTIGA eller klicka på länkarna i artikeln för att se vilken av alla modeller som bäst uppfyller just dina behov.

Se alla STIGAs  gräsklippare här – och hitta din närmaste återförsäljare.

Nästa artikel