Här är anledningarna till att välja en gräsklippare från STIGA

Behöver du hjälp att välja gräsklippare?
Sluta leta – här är några klockrena anledningar till att välja STIGA. 

Hitta rätt produkt för dig här. 

Att STIGA kan gräsklippare råder det knappast något tvivel om.

Med över 90 års erfarenhet är STIGA idag den ledande aktören på marknaden, och om man väljer en av deras många modeller så kan man vara säker på att man får en pålitlig gräsklippare av högsta kvalitet.

När det kommer till att välja gräsklippare finns det såklart mycket att ta ställning till. Börja med att fundera på vilket behov du och din gräsmatta har.

Batteri eller bensin

Det finns en STIGA gräsklippare för alla behov. Du kan bland annat välja på om du vill samla upp gräset när du klipper eller låta det ligga kvar och på så sätt naturligt göda din gräsmatta.

Hos STIGA hittar du rätt gräsklippare för just dina behov.

En annan anledning till att välja STIGA är att alla kraftkällor finns tillgängliga – du behöver bara välja den variant som passar dig bäst.

Två av STIGAs mest populära gräsklippare är Multiclip och Combi, där du som konsument själv kan välja om du vill ha batteri eller bensin som kraftkälla.

Två populära gräsklippare

Multiclip gräsklippare, som Multiclip 747e V, ger gräsmattan en naturlig gödning och är idealisk för gräsmattor upp till 800 m2.

Utrustad med Fulcrumstyre för en bekväm gräsklippning.

STIGA Multiclip har en så kallad mulching-metod, som inte bara ger ett tyst och enkelt utförande du slipper även samla upp gräset och tömma samlaren.

På jakt efter en allsidig gräsklippare?

Då är Combi 748e V rätt för dig. STIGAs allsidiga och bekväma gräsklippare gör klippandet till ett sant nöje. Modellens mångsidighet innebär att du kan välja mellan uppsamling, mulching sidoutkast eller bakutkast.

Nästa artikel