Delningsbar kraft – allt om STIGA Swift och ePower

Här är STIGA Swift – en batteridriven trädgårdstraktor som drivs av ePower: Nästa generations batterier. 

Ta hand om din trädgård på ett helt nytt sätt – läs mer om STIGA ePower här. 

STIGA Swift är en kraftfull och smidig trädgårdstraktor, som med sin kompakta utformning och enastående manövrerbarhet kraftigt förenklar komplicerad skötsel av din gräsmatta. 

Swift drivs av fyra löstagbara och delningsbara STIGA ePower-batterier, som på ett smidigt och enkelt sätt hjälper dig med säsongens alla trädgårdsarbeten. 

ePower-batterier fungerar med STIGAs  batteridrivna trädgårdsprodukter i 5-, 7- och 9-serien – som till exempel batterigräsröjare BC 700e, batterihäcksax HT 700e och batterilövblås BL 700e.

Kan användas i många år

De fyra ePower-batterierna som driver Swift är smart synkroniserade för att öka drifttid och klipprestanda – vilket också bevarar batteriernas hälsa så att de kan användas i många år. 

Om man vill använda något av batterierna i sina andra trädgårdsredskap från STIGA, så fortsätter Swift att klippa med tre batterier och fortsätter köra med två batterier. 

Men STIGAs nya smarta klipplägen kan man välja på tre olika klipphastigheter för sin Swift. Eco-läge sparar upp till 40 procent energi – vilket gör att du kan klippa upp till 2800 m² på en enda laddning.

Med STIGA One Pedal kan man enkelt köra Swift med en fot. Ergonomin är något som blir allt viktigare när det kommer till val av gräsklippare – och här har STIGA tänkt till med en lågt positionerad sits som ger enkel åtkomst vid användning. Den låga tyngdpunkten förbättrar körupplevelsen och säkerheten. 

Tävling i sommar

Nu i sommar har STIGA dessutom en tävling där alla som deltar har chansen att vinna en batteridriven häcksax eller grästrimmer. Allt man behöver göra är att svara på en fråga för att vara med – klicka här för att komma direkt till tävlingen.

Tävlingen pågår från 1 juni till 17 juli.

Den smidigaste trädgårdstraktorn med delningsbara batterier – läs mer om STIGA Swift här.

Nästa artikel