Därför väljer allt fler STIGAs batterigräsklippare

Med STIGAs batteridrivna gräsklippare tar du hand om klimatet och gräsmattan samtidigt.
Slipp det jobbiga motorunderhållet och doften av avgaser, samtidigt som du gör någonting bra för miljön.

Se alla STIGAs  gräsklippare här – och hitta din närmaste återförsäljare.

Ända sedan 1958 har STIGA tillverkat gräsklippare.

Därför kommer det kanske inte som en chock att Stiga är en av de största och populäraste aktörerna på marknaden, när det kommer till just batteridrivna gräsklippare.

Idag är vi mer miljömedvetna än någonsin, många tar hellre cykeln än bilen och lika naturlig börjar det bli för många att använda en batteridriven gräsklippare framför den bensindrivna varianten.

STIGAs batteridrivna gräsklippare drivs av kraftfulla batterier, vilket gör att du inte behöver bekymra dig för kostnaden att fylla på bensin, eller att du ska behöva andas in avgaser.

Klarar hela gräsmattan

En vanlig villaträdgård är oftast 600–3000 kvm tomt, där gräset brukar vara 40–70 procent av ytan.

Med STIGAs batteridrivna gräsklippare behöver du inte oroa dig för att bensinen ska ta slut innan halva gräsmattan är klar, då några av STIGAs populäraste gräsklipparmodeller med två 48V 4Ah-batterier klarar av en gräsmatta på 800 m2 på 40 min i en enda laddning.

Den batteridrivna gräsklipparen klipper lika effektivt som en bensindriven utan att för den sakens skull kompromissa med prestanda.

Vilket betyder att du i lugn och ro kan klippa din gräsmatta utan jobbiga kablar, och onödigt buller samtidigt som du värnar om miljön och grannsämjan.

Dessutom är STIGAs gräsklipparaggregat försedda med patenterad multiclip-teknik, vilket gör att små bitar av det klippta gräset faller ner i gräsmattan igen vid klippning och ger ny näring, för att hålla din gräsmatta så grön och frodig som möjligt samtidigt som du värnar om miljön.

Se alla STIGAs  gräsklippare här – och hitta din närmaste återförsäljare.

Nästa artikel