LISTA: Nyheter hos MaKe WeBo

MaKe WeBo storsatsar på den svenska marknaden.
Lagom till våren har man adderat flertalet nyheter till sitt redan stora utbud av nikotinpåsar.

Se hela utbudet av nikotinpåsar här – och beställ hem direkt till brevlådan.

MaKe WeBo har gjort sitt intåg på den svenska marknaden – och erbjuder nu ett av Sveriges största utbud av nikotinpåsar utan tobak

Oavsett om man föredrar något sött eller något fräscht, något starkt eller något svagare, så är det en klok idé att spana in sortimentet hos MaKe WeBo. 

35 olika varumärken

Bland varumärkena märks bland annat: Velo, Zyn, Zone X, Volt, Loop och många fler. Här finns även deras egna märken som Nico. Totalt erbjuder man i skrivande stund nikotinpåsar från 35 olika varumärken.

I listan nedan presenterar vi ett axplock av årets nyheter i kategorin nikotinpåsar. 

Zone X Hot Beat Extra Strong Slim:

Nyhet från Zone X och tillverkaren Skruf. Nikotinpåsarna är smala och har en syrlig och het smakprofil, som kombinerar lime och sriracha. 

Fyllningen är gjord på naturligt växtfibrer, vilket ger en långvarig frisättning av smak och samtidigt en låg rinnighet. En dosa Zone X Hot Beat Extra Strong Slim kostar 38 kronor

Helwit Cherry Slim:

Svenska tillverkaren Yoik AB kommer med nyhet i form av Helwit Cherry Slim. Som namnet vittnar om har den en syrlig smak av körsbär. 

Även här är fyllningen gjord på naturligt växtfibrer som ser till att påsarna ej färgar av sig – och borgar även för en långvarig smak. En dosa Helwit Cherry Slim kostar 37 kronor

Siberia All White Mini:

Ett vitt snus med små mini-niktionpåsar med högt nikotininnehåll: 33 mg/g. Niktotinpåsarna har en frisk och kylig smak av mint. 

Varje dosa innehåller 20 niktionpåsar med styrkan “Ultra Strong”. En dosa Siberia All White Mini kostar 45 kronor.

Se hela utbudet av nikotinpåsar här – och beställ hem direkt till brevlådan.

Ej under 18 år. Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Nästa artikel