Från dyrast till billigast – här är alla varumärken

Med nikotinpåsar från 35 olika varumärken finns det något för alla smaker hos MaKe WeBo. I denna artikel går vi igenom några av de populäraste produkterna. 

Se hela utbudet av niktotinpåsar här – och beställ direkt hem till brevlådan.

Nikotinpåsar är en kategori som vuxit markant under de senaste åren – och finns i dag tillgängliga i olika portionsstorlekar, styrkor och smaker. 

MaKe WeBo har ett av Sveriges största utbud av nikotinpåsar med populära varumärken som bland annat Velo, Zyn, Zone X, Volt, Loop och många fler. 

Totalt erbjuder man i dag 35 olika varumärken –  och om man gör sin beställning innan klockan 15 på vardagar så skickas varorna samma dag.

Satsar på den svenska marknaden

Med över 16 år i branschen satsar nu MaKe WeBo stort på att etablera sig på den svenska marknaden – erfarenheten och förutsättningarna för en lyckad lansering finns onekligen där. 

– Vi har stor kunskap som byggts upp under en väldigt lång tid. Att göra kunderna nöjda, varje gång, är vårt absolut viktigaste uppdrag, säger den svenska platschefen Emanuel.

Åter till det stora utbudet av olika typer av nikotinpåsar. Vi börjar med den dyraste och jobbar oss nedåt – till den billigaste dosan.

Faro Arctic 16

Pris för en dosa: 69 kronor. 
Nikotin: 16 mg/g 
Portioner: 18
Styrka: Starkt
Kommentar: Faro Arctic 16 är nikotinpåsar med en te-baserad fyllningen. Smakprofilen är frisk med inslag av mint och spearmint. 

Nico Lash Glacier X Mint Ultra Strong

Pris för en dosa: 23 kronor. 
Nikotin: 15 mg/g 
Portioner: 20
Styrka: Starkt
Kommentar: Nico är MaKe WeBos egna varumärke och har en smak av mentol och pepparmint. Smaken varar längre tack vare en fyllning gjord på naturliga växtfibrer. 

Alla varumärken hos MaKe WeBo: Skruf, Thunder, Lundgrens, Siberia snus, ON!, Lyft, White Fox, Zyn, Shiro, Ace, Faro, Nico, Puck, Velo, Icetool, Dus, Loop, Paz, Swave, XR, Fumi, Volt, Vika, 77, Vid, Swag, Hit, Dope, Snatch, Helwit, Zone X, XQS, Ström, Gritt, Planet, Scooper Energy.

Se hela utbudet av niktotinpåsar här – och beställ hem direkt till brevlådan. 

Ej under 18 år. Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Nästa artikel