Tips: Så undviker man trassliga hörlurar

Att ta upp hörlurarna ur fickan bara för upptäcka ett olösligt virrvarr av sladdar är nog vardag för de allra flesta av oss. Men det behöver inte innebära tio minuters upptrassling för att kunna njuta av sin favoritpodd på bussen eller tunnelbanan. Med lurar från Urbanista slipper man inte bara allt trassel – man får även en snygg accessoar.

Slipp allt sladdtrassel – med Urbanista. Köp vårens hetaste accessoar här.

Alla känner igen känslan. Att behöva lösa en rubiks kub av sladdar bara för att ha något att lyssna på under bussfärden in till stan. För att inte tala om när sladdarna efter en tids användning börjar gå sönder.

På Urbanista tycker man inte att hörlurar ska innebära krångel. Hörlurarna ska istället vara enkla att använda, kraftfulla och snygga. Med sin moderna design, inspirerad från världens alla storstäder, blir hörlurarna mer än bara hörlurar. De blir en accessoar som ger uttryck för ens personlighet samtidigt som man får en grym ljudupplevelse.

Sedan skadar det ju inte heller att deras hörlurar med sladdar är helt trasselfria vilket gör dem lika praktiska som stilrena. Sladdarna är platta och skapade i matt gummi, vilket leder till att de inte fastnar i varandra.

Ta till exempel San Francisco-lurarna som med sin originella design utstrålar en medvetenhet hos bäraren. Med fjärrkontrollen är det busenkelt att ringa och spela upp just den musik man älskar. Bakom Urbanista står ett gäng eldsjälar med passion för ljud och design. Tillsammans strävar de efter att utmana stereotyper och hylla de som vågar drömma stort.

Slipp allt sladdtrassel – med Urbanista. Köp vårens hetaste accessoar här.

Nästa artikel