Drömmiga hörlurar som passar perfekt – oavsett tillfälle

På bussen, på gymmet, i soffan – oavsett var så faller man direkt för Urbanistas hörlurar. Med sin unika design kan man vara säker på att ett par Urbanista-hörlurar sticker ut, var man än befinner sig.

Lyft stilen med ett par Urbanista-hörlurar i vår – se alla fräscha modeller här!

Trots att snön ligger kvar på marken så känns det i luften – våren är i antågande! Med våren kommer också viljan att shoppa och varför inte inleda uppdateringen av garderoben med ett par hörlurar från Urbanista?

Ett par hörlurar från Urbanista är idag en självklarhet för många stilmedvetna. Deras hörlurar utstrålar attityd och medvetenhet oavsett om man tränar med dem eller har dem på bussen till och från jobb eller skola.

Ta Boston-hörlurarna till exempel, de kommer i flera skarpa färger och tål vatten, vilket gör dem perfekta för löpturer i regn samtidigt som de ger en vardagsoutfit extra krydda.

För den som vill kunna gå in i sin egen värld på bussen eller tunnelbanan bör man ta en närmare titt på Milan eller New York-lurarna. De är nämligen utrustade med ANC, brusreducering, vilket innebär att man helt kan koppla bort omvärlden för en stund.

Oavsett vilka hörlurar man faller för hos Urbanista kan man vara säker på en sak – de kommer att ge en extra edge vid varje tillfälle.

Lyft stilen med ett par Urbanista-hörlurar i vår – se alla fräscha modeller här!

Nästa artikel