Så förbättrades vardagen med Linas Matkasse

Det som var ett stressigt nödvändigt ont har blivit ett positivt inslag i familjen Helanders vardagsliv.
Linas Matkasse har förbättrat deras tillvaro på flera sätt.
– Ibland undrar jag hur vi fick ihop det förut, säger Anna Helander, 35, från Sollentuna.

Här kan du få Linas Originalkasse eller Linas Barnkasse hem till dörren.
JUST NU: Endast 499 kronor (ordinarie pris 769 kronor).

Med Linas Matkasse får familjen hem varor och recept hela vägen till dörren, vilket innebär att det är slut på tids- och energikrävande storhandlingar i affären. Dessutom inspirerar recepten med nya smaker och maträtter, något som är välkommet i många familjers vardag.
– Vi har fått mera tid till annat. Dessutom har själva middagarna blivit både lugnare och trevligare, vilket på något sätt även gör dem godare, säger Anna Helander.

Anna och hennes man är småbarnsföräldrar vilket kan innebära en hektisk tillvaro med jobb, dagishämtning och allt annat som ingår i föräldrarnas vardag ska pusslas enligt ett fungerande schema. Men med Linas Matkasse blir det mer tid över till annat.

– Det är så otroligt skönt att slippa ta med dagiströtta barn in i affären. Dessutom sparar vi pengar eftersom vi låter bli att småhandla.
– Förut var matlagningen ett nödvändigt ont. Idag är det något vi ser fram emot och som jag och min man gärna gör tillsammans. Det är lätt för vi vet alltid vad vi ska laga och har ingredienserna hemma.

Nu kan du testa Linas Matkasse och tjäna både tid och pengar – just nu får du nämligen 270 kronors rabatt på Linas Originalkasse. Läs mer om Linas Matkasse via länken nedan och hitta alternativet som passar just dig.
Precis som Anna Helander gjort.
– I dag är vardagen både lättare och faktiskt mer glädjefylld. Ibland undrar jag hur vi fick ihop det förut, säger Anna.

Här kan du få Linas Originalkasse eller Linas Barnkasse hem till dörren.
JUST NU: Endast 499 kronor (ordinarie pris 769 kronor).

Nästa artikel