Ordna fest utan stress – så fixar du maten med minimal ansträngning

Gör smarta val och skippa stressen i sommar.
Hos City Gross i Jönköping kan du beställa god mat och läckra tårtor för sommarens alla firanden.
Du kan unna dig att slappna av – medan festen praktiskt taget ordnar sig själv.

Sommaren är en härlig tid fylld av födelsedagar, studentfiranden, midsommarfester och kräftskivor. Kanske ser du bilden av dignande långbord, skrattande människor och levande ljus i skymningen. Välfyllda skålar med somriga sallader. Stora fat med ostar, chark, kex och färsk frukt. Gräddtårta med färska jordgubbar.

Men sedan inser du att det är DU som ska fixa allt det där – och förväntningarna övergår i stress.

Det är nog många som känner igen sig i känslan. Så varför inte göra det enklare för dig själv och beställa catering till sommarens fester?

Allt för festen
Hos City Gross i Jönköping kan du beställa alltifrån maffiga smörgåstårtor, bufféer och plockbrickor till läckra tårtor och bakverk. Butiken erbjuder till och med presentkorgar fyllda med goda delikatesser – en perfekt gå bort-present inslagen i cellofan för den där riktigt festliga känslan.

Du väljer själv om du vill göra din beställning online eller i butiken som ligger på Batterigatan, i närheten av golfklubben. Det enda du behöver tänka på att göra beställningen minst tre vardagar i förväg. När det sedan är dags för upphämtning står din beställning och väntar på dig i delikatess- eller bageriavdelningen.

Mat att minnas
Smidigare kan det inte bli – och varken du eller dina gäster kommer att bli besvikna på maten. City Gross catering är populär av flera anledning och utmärker sig med fina uppläggningar, noga utvalda råvaror av hög kvalitet och försvinnande goda smaker.

Plötsligt känns den där drömbilden kanske inte så avlägsen ändå?

Här kan du kolla in hela cateringutbudet i butiken i Jönköping, och göra din beställning i lugn och ro online. Sedan kan du fokusera på att välja ut dina somrigaste outfit och duka bordet.

Läs mer om butiken i Jönköping och varför du borde handla just där i sommar. Klicka här. 

Nästa artikel