Butikschefen tipsar: Storhandla online i sommar

Allt fler väljer att handla online och på sommaren är det särskilt praktiskt då man behöver hålla kylen välfylld. Du slipper trängas i butiken och kan snabbt hämta upp dina varor på väg hem från stranden eller på vägen till sommarstugan.
– Det är jätteskönt att handla på nätet. Annars är det lätt att hamna i fällan att man handlar när man är stressad, säger Pernilla Kihlén butikschef på City Gross i Örebro.

Under sommaren vill vi gärna äta extra gott samtidigt som det går åt mycket mat om hela familjen är hemma från skola och jobb. Då kan det vara skönt att fylla varukorgen online för att sedan hämta upp de färdigpackade kassarna i butik. Du slipper avsätta tid för att gå runt i affären och väljer en upphämtningstid som passar dig.

– Det är supersmidigt att handla på nätet och hämta upp dina varor på vägen hem från stranden en varm sommardag. Då kan du ställa in kassarna i en sval och skön bil och sedan bara åka hem, säger Pernilla Kihlén butikschef på City Gross i Örebro.

Pernilla fortsätter:
– Det är även bra ur ett matsäkerhetsperspektiv. Matvarorna förvaras nämligen i kyl eller frys tills du hämtar dem och kyl- och frysvarorna packar vi separat så att det är enkelt att lyfta över dem i en egen kylväska.

Andra tillfällen då det är perfekt att kunna hämta upp en redan färdigpackad kasse är på vägen till sommarstugan eller när du ska åka iväg med husvagnen eller husbilen. Då kan du sitta i lugn och ro och planera vad du ska ha och sedan hämta upp maten innan du åker. När man planerar sina inköp gör man oftare smartare val och slipper onödig stress.

– Jag har själv en husbil och min erfarenhet är att när man väl packat husbilen är det inte jätteroligt att handla, man vill bara komma iväg. Då är det jätteskönt att beställa på nätet och hämta upp allt, ställa in i husbilen och åka. Annars är det lätt att hamna i fällan att man handlar när man är stressad, glömmer det man ska köpa, köper saker man inte skulle haft och så vidare.

På citygross.se är det enkelt att välja dina matvaror och betala. När du ska hämta upp dina kassar kör du till ingången bakom butiken, mot E18 och E20. Du behöver inte leta upp någon parkeringsplats utan personalen kommer ut med dina varor – snabbt och smidigt!

Om du inte testat att handla online ännu är det ett bra tillfälle att göra det i sommar. Det ger dig mer tid för att njuta av den svenska sommaren och gör det enklare att planera för alla grillkvällar, picknickar och utflykter. City Gross onlinebutik hittar du via den här länken.

Vill du veta mer om hur Pernilla och hennes personal arbetar för att underlätta för sina kunder att göra medvetna och hållbara val? Klicka här.

Nästa artikel