Butikschefen: Därför ska du handla hos City Gross i Jönköping i sommar

Sommarens lata dagar väcker ofta ett sug efter välkända smaker som färskpotatis, grillat och jordgubbar med glass. Därför har City Gross i Jönköping fyllt på hyllorna med färsk och fräsch sommarmat – till riktigt bra priser.
– Vi kan erbjuda det där lilla extra som man vill unna sig under sommaren, säger butikschefen Christofer Björkman.

City Gross butik i Jönköping utmärker sig genom sina välsorterade fisk- och köttdiskar med ett oslagbart utbud för sommarens grillkvällar, en frukt- och gröntavdelning fylld med säsongens godaste primörer och ett bageri med färskt bröd och läckra bakverk.

– Vi kan erbjuda det där lilla extra i form av butiksstyckat svenskt kött, en manuell fisk- och delidisk och eget bageri. Sådant som man vill unna sig under sommaren, säger butikschefen Christofer Björkman.

Förutom färskvaror av hög kvalitet har City Gross i Jönköping ett stort utbud av ”all världens mat”.

– Det är få lokala butiker som har samma breda sortiment som vi. Dessutom till schyssta priser, säger Christofer Björkman.

En annan av butikens stora hjärtefrågor är ett bra kundbemötande och trevlig personal.

– Vi har underbar personal och vi ser varje dag som en ny föreställning där vi ska skapa en bra upplevelse för våra kunder. Detta gör vi med ett bra bemötande och genom att vara våra kunder till lags och se till att alla blir nöjda.

De dagar då du inte har tid eller energi för att gå runt bland hyllorna kan du enkelt handla online och hämta upp dina varor i butiken på Batterigatan. Andra tillfällen då det är perfekt att kunna hämta upp en redan färdigpackad kasse är på vägen till sommarstugan eller när du ska åka iväg med husvagnen eller husbilen.

– Då kan du sitta i lugn och ro och planera vad du ska ha och sedan hämta upp maten innan du åker. På City Gross i Jönköping har vi alltid samma priser online som i butiken.

Handla online och hämta upp din mat i butiken på Batterigatan, klicka här för att komma till City Gross onlinebutik.

Ska du bjuda på fest i sommar? Men vill slippa stressa? Läs mer här. 

Nästa artikel