Undvik bortkastad speltid – succéappen matchar spelare efter rätt nivå

De flesta som har spelat padel har nog varit med om en match där spelarna är på olika nivåer.
Appen Padel Mates kan hjälpa dig hitta spelare på din nivå så varje match blir lyckad.

Matchmaking för padelspelare: Hitta medspelare som håller samma nivå som du – ladda ner succéappen här

Padels popularitet bara växer och växer. För att maxa spelupplevelsen bör man satsa på att spela med andra spelare som är på ungefär samma nivå.

Blir skillnaderna för stora mellan de olika spelarna blir spelet ofta lidande. De mer rutinerade blir kanske irriterade för att spelet går trögt medan de mindre vana känner sig obekväma och dåliga. Befinner sig spelarna dessutom i samma lag kan det bli lite sura miner. Ingen bra kombo med andra ord.

När man snabbt behöver en till spelare har detta dock varit svårt att ta hänsyn till ­– tills nu.

Med appen Padel Mates kan du snabbt och enkelt hitta spelare på rätt nivå. Appen matchar nämligen ihop spelare nivå så att ni kan få en lyckad match ­och ha kul ihop.

Hitta en match redan idag – ladda ner appen här!

Padel Mates hjälper dig även snabbt få till en speltid. I appen anger du nämligen under vilka tider och hallar du skulle vilja spela. Skulle någon sedan skapa en match som passar får du en notis och kan ansöka om att få vara med. Om du godkänns är det sedan bara att göra dig redo för en god match.

Så hur fungerar Padel Mates? Likt andra sociala medier skapar alla spelare sin egen profil i appen med sina uppgifter. I profilen syns även spelarnas spelnivå på en skala 1–10.

Det riktigt fiffiga med Padel Mates är att spelarnas spelförmåga inte bedöms av dem själva. Att överdriva sina padel-skills är alltså inget alternativ. Istället avgörs varje spelares förmåga av recensioner givna av tidigare motståndare. Efter varje spelad match med motståndare från Padel Mates får du därmed bedöma deras spelförmåga och dem din. På profilen syns det genomsnittliga betyget.

Så vad gör man när spelsuget kickar in? Jo, du tar fram appen och kikar igenom andra spelare som kan spela när du vill och som är på rätt nivå. Om ni sedan matchar med varandra så är det bara att göra dig redo för en god match.

Ladda ner appen Padel Mates idag och kom igång direkt.

Nästa artikel