Här är gratisappen som hjälper dig hitta medspelare – redan ikväll

Padel är en sport som tagit Sverige med storm.
Men det är inte alltid så lätt att hitta andra spelare när spelsuget väl slår till.
Därför finns nu succéappen Padel Mates – som hjälper dig hitta andra spelare på din nivå så du kan spela när du vill.

Ladda ner Padel Mates app och hitta en match – var du än befinner dig.

Det är nog få som har missat padelns intåg i Sverige. Sporten som var närmast okänd för några år sedan ligger nu många svenskar varmt om hjärtat. Men ibland kan det vara svårt att hitta tillräckligt många att spela med. Kompisen blir sjuk, brodern är inte sugen, partnern får förhinder – anledningarna till svårigheterna är många.

Därför har appen Padel Mates skapats. I appen, som gjort succé bland padel-spelare, kan du hitta motspelare på just din nivå.

Likt andra sociala medier och appar skapar alla spelare sin egen profil där de fyller i sina uppgifter och vilka hallar och tider som är intressanta för dem. Appen har användare i hela landet och antalet växer varje dag.

I profilerna står även spelarens spelnivå – men detta bestäms inte av spelaren själv.

Spelsugen? Ladda ner appen här >>

Istället får varje spelare en spelnivå baserat på recensioner av andra spelare. Detta innebär att efter du spelat en match mot en spelare från Padel Mates får du bedöma dennes spelförmåga och den din på en skala 1–10. På din profil syns sedan ditt genomsnittliga betyg. I appen kan du därmed hitta en perfekt match för din spelförmåga.

Padel Mates hjälper även dig snabbt få till en speltid vilket inte alltid heller är lätt med tanke på sportens popularitet. Skapar en spelare en match i Padel Mates som matchar de hall- och spelnivå som du angett får du en notis. Godkänns du är det strax speldags.

Med hjälp av Padel Mates kan du hitta medspelare som är lika duktiga på sporten som dig och ha en rolig match ihop. Appen fungerar perfekt för att hitta en till spelare när någon ur kompisgänget helt plötsligt inte längre kan – eller för att själv spela med andra när du spontant blir sugen på att spela padel. Låter det intressant? Ladda ner appen idag, helt utan kostnad, för att hitta nya motspelare.

Med lite tur får du inte bara en rolig match, utan även spelkompisar som du kan spela ihop med flera gånger.

Hitta en match redan ikväll! Ladda ner succéappen här och hitta spelare på din nivå.

Nästa artikel