Semestertips: Hitta padelspelare på din nivå – var du än befinner dig

Under semestern vill många gärna passa på och spela padel.
Men det är inte alltid lätt att hitta spelare – speciellt inte om man är på resande fot.
Padel Mates hjälper dig hitta spelare på din nivå – var du än befinner dig i sommar.

På resande fot i sommar? Ladda ner Padelmates app och hitta en match – var du än befinner dig.

Nu när semestern är här vill många gärna passa på och spela svenskarnas nya favoritsport: padel. Men det kluriga kan vara att hitta motspelare och gärna spelare som ligger på samma nivå som dig.

Du är kanske på landet eller är vännerna du brukar spela med bortresta, vilket gör det svårt att få till den efterlängtade matchen.

Med appen Padel Mates är det här problemet ett minne blott. Succéappen hjälper dig att hitta medspelare som är på din nivå – över hela Sverige.

Ladda ner succéappen här! 

Padel Mates hjälper dig även att snabbt få till en speltid. I appen fyller du nämligen i under vilka tider och i vilka hallar du skulle vilja spela. Om någon användare sedan skapar en match som passar din beskrivning får du en notis. Om du godkänns – låt den bäste spelaren vinna.

Så oavsett om du är hemma, på landet eller ute och reser i vårt fina land kan du hitta speltider och människor att spela med. Appen passar även utmärkt att använda om någon i kompisgänget helt plötsligt måste dra sig ur eller om du på hemester och blir sugen på att spontan-spela.

Bäst av allt – du behöver inte oroa dig för att motståndarna ska vara betydligt bättre eller sämre på padel än dig. I Padel Mates matchas du nämligen med spelare som är på just din nivå. Vilken nivå alla spelare ligger på bedöms av tidigare motståndare då alla spelare recenseras efter varje match.

Så nu kan du få till en rafflande padelmatch oavsett vad du och dina vänner har för sommarplaner. Passa på att testa appen när spelsuget slår till – var du än befinner dig. Utöver en god match får du även med lite tur roliga spelkompisar som du kan spela med fler gånger och kanske till och med nya vänner.

På resande fot i sommar? Ladda ner Padelmates app och hitta en match – var du än befinner dig.

Nästa artikel