Få en lugnare tillvaro med antistressvitamin

Att vi människor lever i en allt stressigare tillvaro är ingen nyhet. Det ska jobbas, handlas, hämtas barn, träna och dessutom hinna med att träffa släkt, vänner och bekanta. Det som däremot är en nyhet är att det nu finns ett naturligt sätt att bekämpa den negativa stressen som uppstår i kroppen.

Adapt Sport är ett patenterat egenvårdsmedel som stimulerar kroppens naturliga försvar mot negativ stress ända ned på cellnivå. Här kan du köpa naturens egna antistress-vitaminer.

Att hantera stress i dagens samhälle är lättare sagt än gjort. Enligt siffror från Försäkringskassan är den vanligaste diagnosen av alla sjukdomsfall akut stressreaktion. Mellan 2013 och 2015 ökade antalet stressrelaterade sjukskrivningar med 73 procent. Att orka med familj, jobb och fritid kräver mycket planering och struktur i vardagen och de allra flesta av oss kämpar på så gott det går, men det finns ett sätt att orka mer – Adapt Sport.

Bakom Adapt Sport ligger över 20 års forskning. Den patenterade produkten är framtagen av Svenska Örtmedicinska Institutet i samarbete med välkända forskare inom biomedicin. Det verkande ämnet i Adapt Sport är adaptogener, en nyupptäckt kategori av naturliga substanser. Adaptogener försvarar kroppen vid stress, såväl fysisk som psykisk. En adaptogen gör helt enkelt stressen mindre skadlig för kropp och psyke och låter kroppen fungera normalt trots stresspåslag.

Den fysiska effekten märks redan efter en timme. I och med att det rör sig om naturliga ämnen så tas de upp av kroppen både snabbt och effektfullt. Vardagen blir enklare att hantera och man kan använda de positiva egenskaperna som stress har, det vill säga kreativitet och effektivitet.

Adapt Sport är ett patenterat egenvårdsmedel som stimulerar kroppens naturliga försvar mot negativ stress ända ned på cellnivå. Här kan du köpa naturens egna antistress-vitaminer.

Nästa artikel