Idre 2.0 blir “Sveriges nya Aspen”

Idre Fjäll satsar stort i en förtrollande fjällvärld. Nu har man chansen att ligga steget före när skidorten utvecklas. Fyll i några enkla uppgifter för att bli kontaktad av mäklare så att det lyxigaste fjällboendet kan bli ditt.

Ett område på uppgång – “Sveriges nya Aspen” 
Har du tänkt att investera i ett fjällboende? Då är det helt rätt tid och tillfälle att passa på nu. Skidorten kommer utvecklas till ett mer exklusivt område som allt fler besökare kommer finna attraktivt. Visionen är “Sveriges nya Aspen” – med en modern och lyxig känsla över både faciliteter och aktiviteter. Därför kan det vara smart att anmäla sitt intresse och investera i ett boende redan nu. Villan på bilden nedan har tre sovrum och har ett pris på 3 995 000 kronor.


“Idre Fjäll 2037 – en framtid närmare naturen”
Idre har en stor palett av aktiviteter och framåt satsas det på att fortsätta i samma anda men samtidigt förbättra förutsättningarna för naturnära upplevelser. Något som planeras att göra är en utökning med 20 nya nedfarter, nya stolliftar, en gondollift och ett 8 mil längdskidspår. Nya cykelleder och skill areas kommer adderas, utegym och eldplatser likaså. Utomhusbad kommer renoveras och nya faciliteter och bostäder kommer att byggas.

Vill du ligga ett steg före och vara med och se hur skidorten utvecklas? Anmäl ditt intresse i formuläret för att ta del av den unika chansen att köpa ett av de mest exklusiva husen i Idre.

North Park Villas – ett toppmodernt fjällboende 
North Park Villas är ett område med lyxiga villor och parhus i fashionabel stil. Kombinationen av maffigt trä och stora glaspartier ger villan ett minimalistisk intryck. Med North Park Villas har du ett perfekt utgångsläge, med äventyr precis utanför dörren. Du har närhet till både skidbackar, grönskande natur och Idre centrum. 

Du kommer även att ha tillgång till det hotell som är planerat att byggas precis intill. Det innebär förmåner såsom att kunna få hjälp med fastighetsskötsel och möjlighet att hyra ut boendet genom hotellet. Du har även möjlighet att hyra skidor, snöskoter och mountainbike via hotellet. För dig som behöver jobba finns det möjlighet att nyttja hotellets co-working-area och dessutom kan du spela en padel- eller tennismatch på lunchen. Lyxigt!

Passa på att ta den unika chansen att köpa fjällvillan du länge drömt om – 3 sovrum för 3 995 000 kronor.

Nästa artikel