Exklusivt erbjudande: året-runt-boende med guldkant 

Nu har du chansen att investera i ett semesterboende i den omtyckta skidorten Idre. Oavsett om du är intresserad av en villa eller ett parhus är boendet väl integrerat med den omkringliggande naturen. Husen är designade med fokus på både arkitektonisk excellens och komfort och exklusivitet är ett genomgående tema. Anmäl ditt intresse i formuläret nedan. 

Lämna intresse här!


Som North Park Villa-ägare har du aktivitet, relax och äventyr precis utanför dörren, vilket gör läget optimalt för familjer med en aktiv livsstil men också för dem som bara vill koppla av i naturen. Med de ikoniska Idrebackarna, golfbana, centrala Idre och North Park Hotel i närheten kan alla familjemedlemmar enkelt utöva sina intressen och finna lycka. Idre är en bra året-runt-location där du får se hur årstiderna skiftar och uppleva charmen med varje säsong. Toppklassig skidåkning, lummig och grönskande natur, vackra sjöar, fantastiska cyklings- och vandringsleder och magiska vyer förgyller dagarna.  

Idre befinner sig i en spännande utvecklingsfas och likaså är hotellparken North Park under uppbyggnad. När projektet är färdigställt kommer du som ägare till huset även få full tillgång till servicetjänsterna som hotellet erbjuder. Du kommer bland annat kunna tillbringa dina dagar i hotellets spa, bada jacuzzi, ta en drink eller bara rent av njuta av kvällssolen på hotellets rooftop.  Hotellet erbjuder även gym och en yoga studio för de som vill träna och ett konferensrum med otroliga vyer över Idre. Vill man ha hjälp med uthyrning av sin North Park villa kommer North Park hotell kunna bidra med det när projektet står klart. 

North Park Villas är designade med fokus på både arkitektonisk excellens och komfort. Mixen av trä och stora glaspartier, öppna ytor och hög takhöjd ger husen en sofistikerad och modern stil som utstrålar exklusivitet. Både boendet och omgivningen ger en känsla av den populära amerikanska skidorten Aspen. 

Ta det första steget mot drömmen om ett semesterboende i svenska fjällen genom att registrera ditt intresse via formuläret ovan. Nomad Mäkleri kommer sedan att kontakta dig och ta det vidare därifrån.

Nästa artikel