Vinnarna hos Casumo – så mycket vann de

Flera spelare har genom åren kammat hem mångmiljonvinster hos Casumo.
Nu får alla nya kunder ta del av ett välkomsterbjudande: Sätt in minst 100 kronor och få en insättningsbonus på 100%.

Välkomsterbjudande: Nya spelare som sätter in 100 kr får en insättningsbonus på 100%

Mitt Casino har tidigare berättat om den 40-årige mannen från Finland som tidigare i år vann över 77 miljoner kronor på Hall of Gods, efter att ha spelat för knappt 500 kronor. Och han är inte ensam om att ha vunnit stort hos Casumo.

  • En annan spelare från Finland spelade på Joker Millions i september 2019. Ett spinn på fem kronor  ledde till en vinst på drygt 30 miljoner kronor för den lycklige vinnaren.
  • När en spelare från Irland satsade ungefär samma summa i ett spinn på Mega Fortune Dreams tidigare samma år var turen på hans sida, och totalvinsten landade på strax över två miljoner kronor.
  • Det är dock tydligt att det är på Hall of Gods som de riktigt stora jackpottarna har betalats ut. Tydligast blev det när en spelare från Storbritannien hade tur med sina spins värda drygt 50 kronor, vilket ledde till en storvinst som motsvarade närmare 70 miljoner kronor.

Nu ger Casumo nya spelare chansen att vinna med hjälp av ett förmånligt välkomsterbjudande. Den som sätter in minst 100 kronor får en insättningsbonus på 100%, upp till 2 000 kronor. 

När du klickar på länken här nedan kan du på Casumos hemsida ta del av erbjudandet.

Välkomsterbjudande: Nya spelare som sätter in 100 kr får en insättningsbonus på 100%

Nästa artikel