Nya spelen på Casumo – rymdtema i fokus

I januari introducerades flera nya slotspel hos Casumo.
Bland annat kan man som spelare ta del av Gigantoonz och Cazino Cosmos.
Nya kunder får nu upp till 2 000 kronor i välkomstbonus i samband med första insättningen.

Välkomsterbjudande: Nya spelare som sätter in 100 kr får en insättningsbonus på 100%

Mitt Casino kunde så sent som i december berätta om de senaste nyheterna hos Casumo, som bland annat innefattade ”Gonzo’s Gold” och ”Bigger Bass Bonanza”. I januari fortsatte man släppa nya spel, bland annat ett antal uppföljare till flera slots som visat sig vara populära bland spelarna.

Först ut är Gigantoonz, det senaste tillskottet i Reactoonz-serien där tre spel ingår sedan tidigare. För att vinna krävs det att man får sex identiska symboler som hänger samman, och som spelets namn antyder finns det även större symboler som, när de dyker upp, täcker stora delar av planen och skapar enorma kluster.

Med rätt typ av kluster, bestående av symboler som föreställer utomjordingar, har man som spelare möjligheten att vinna upp till 1 250 gånger sin insats.

Utöver Gigantoonz har även ”Cazino Cosmos” gjort entré hos Casumo. I uppföljaren till ”Cazino Zeppelin” (som utspelade sig på ett luftskepp från 1930-talet) går resan den här gången till rymden. Jämfört med föregångaren är maxvinsten i ”Cazino Cosmos” nästan dubbelt så stor och ligger på upp till 11 821 gånger insatsen.

I samband med spelpresentationen kan man även ta del av ett nytt välkomsterbjudande från Casumo. Nya spelare som sätter in minst 100 kronor får sin insättning dubblad, ett erbjudande som gäller upp till 2 000 kronor. Sätter man till exempel 500 kronor får man alltså 500 kronor i bonus.

När du klickar på länken här nedan kan du på Casumos hemsida ta del av erbjudandet.

Välkomsterbjudande: Nya spelare som sätter in 100 kr får en insättningsbonus på 100%

Nästa artikel