Här är de populäraste spelen hos Casumo

Med över 2 300 slotsspel finns det mycket att välja på hos Casumo.
Men onekligen sticker ett par spel ut som riktiga favoriter hos kunderna.
Bland dessa hittar man Starburst, Book of Dead och Sweet Bonanza – men favoriterna skiljer sig åt mellan olika åldersgrupper. 

Välkomsterbjudande: Nya spelare som sätter in 100 kr får en insättningsbonus på 100%

Ända sedan starten för snart tio år sedan har Casumo varit populärt bland spelarna, vilket har lett till att spelbolaget fått flera utmärkelser.

Eftersom många av dessa utmärkelser är kopplade till slots- och casinospel kommer det kanske inte som någon överraskning att det är till Casumo många vänder sig. Men vilket spel ska man välja?

Ja, det är inte en helt lätt fråga att besvara. Med över 2 300 slotsspel finns det ett rejält utbud. Men genom åren har spelarna sagt sitt, och under 2021 har ett par spel stuckit ut ur mängden.

I toppen hittar man framför allt Starburst, succén som hämtar inspiration från 80-talets klassiska arkadspel. Föga överraskande är det favoriten bland alla som är 30 år och uppåt. Men tittar man på den lite yngre målgruppen ser det lite annorlunda ut.

Spelare mellan 18 och 25 vänder sig snarare till spel som Sweet Bonanza och Book of Dead. Det förstnämnda är en nykomling som dök upp så sent som 2019, och som erbjuder klassiska fördelar i form av multiplikatorer och freespins. Temat är färgglatt, och raderna består av godis- och fruktbitar.

Book of Dead är också ett populärt spel bland yngre. I och med att det lanserades 2014 har slotsspelet fler år på nacken, men spänningen i spelet finns definitivt kvar. Maxvinsten ligger på 5 000 gånger insatsen, och Book of Dead är ett av nätets populäraste spel.

Nu ger Casumo nya spelare chansen att vinna med hjälp av ett förmånligt välkomsterbjudande. Den som sätter in minst 100 kronor får en insättningsbonus på 100%, upp till 2 000 kronor. 

När du klickar på länken här nedan kan du på Casumos hemsida ta del av erbjudandet.

Välkomsterbjudande: Nya spelare som sätter in 100 kr får en insättningsbonus på 100%

Nästa artikel