Störst lotteriutbud i Sverige – här finns jackpottarna

År 2002 blev theLotter pionjärer när man som första aktör började erbjuda lotteriombudstjänster online. Idag går det, även från Sverige, att betta på officiella lottoresultat världen över. I portföljen finns 45 högintressanta lotterier – vilket blir svenskarnas favorit?

theLotter är en oberoende lotteritjänst, med svensk spellicens, som erbjuder betting på lotteriresultat på 45 världskända lotterier. Här kan man bland annat spela på favoriter som US Powerball, Mega Millions och EuroMillions.

Det är enkelt och tryggt att öppna ett spelkonto och sedan är det bara att välja ett lotteri från det stora utbudet. Man väljer sina nummer på samma sätt som vid köp av en lottokupong.

Om man vill ge sig in i jakten på jackpottarna är theLotter rätt sida. Med dragningar varje vecka så finns det alltid spelmöjligheter.

45 lotterier från hela världen. Se jackpottsummorna här.

Hos theLotter står alltid säkerheten i fokus och spelares personuppgifter och transaktioner på deras hemsida skyddas av kryptering.

Om det dyker upp några frågor eller funderingar finns deras kundsupport tillgänglig 24 timmar om dygnet – via livechatt, mejl, WhatsApp eller telefon.

theLotter erbjuder dessutom en pengarna tillbaka-garanti. Om man av någon anledning inte skulle vara nöjd med theLotters service så återbetalas ens första bet.

45 lotterier från hela världen. Se jackpottsummorna här.

Nästa artikel