Mega Millions: Miljardjackpott inatt

Det är dags igen. 
Inatt har populära Mega Millions dragning – med en jackpott på 10,2 miljarder kronor!
Så här gör du för att ha chansen på jackpotten.

Klicka HÄR för att lägga dina turnummer i jakten på miljard-jackpotten!

För svenska lotteri-älskare ser helgen ut att kunna bli något i hästväg. Det är nämligen dags för Mega Millions dragning igen – och nu är jackpotten uppe i drygt 10 miljarder svenska kronor.  

Kommer jackpotten gå?

Mega Millions är ett spännande amerikanskt lotteri som är extremt populärt över hela världen, och nu kan alla som bor i Sverige vara med och ha chansen på miljard-jackpotten. Det är theLotter som möjliggör spel på det amerikanska lotteriet online: tryggt, smidigt och säkert. 

JACKPOTT: 10,2 MILJARDER KRONOR!

Det är enkelt och tryggt att vara med

För att vinna en Mega Millions lottojackpott måste du matcha 5 nummer och en Megaboll. Välj dina turnummer mellan 1-70, och ett nummer mellan 1-25 (Megabollnummer) som du tror lite extra på. Sedan är det bara att invänta dragningen och se om jackpotten går.

Om jackpotten skulle gå inatt får vinnaren automatiskt ett vinstmejl eller sms. Priserna sätts in på spelarnas theLotter Sverige spelkonto.

theLotter är en riktig lotteripionjär online, då man 2002 blev den första lotteriombudstjänsten online. Du kan med andra ord känna dig säker när du bettar hos theLotter. 

För de som vill testa sin lycka följer man länkarna i artikeln. Just nu är jackpotten på Mega Millions uppe i 10,2 miljarder kronor!

Välj dina turnummer här: Jackpotten på 10,2 miljarder har dragning inatt!

18+ år | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | Spelpaus.se |

* Nuvarande jackpott kan komma att ändras.

* Jackpott efter avdrag är ungefär 5,1 miljarder kronor.

Nästa artikel