Så funkar Relate Date – dejtingappen som fokuserar på värderingar

Hur träffar man kärleken? På krogen? Genom vänner? Nuförtiden är dejtingappar ett av de vanligaste sätten att träffa en partner och med fokus på värderingar ska nya svenska appen Relate göra det lättare att hitta en meningsfull relation i dejtingdjungeln.

Ladda ner Relate Date-appen gratis och träffa rätt partner baserat på värderingar

Relationsexperter menar att grunden för romantiska relationer som håller i längden är gemensamma värderingar. Men att hitta någon man delar samma syn på livet med är inte lätt. Det är just det som dejtingappen Relate vill fokusera på. Här handlar det inte bara om bilder, intressen och jobb – istället matchar appen ihop singlar på ett djupare plan baserat på personliga värderingar.

Börja dejta på ett mer meningsfullt sätt. Ladda ner Relate Date här och träffa en partner baserat på matchande värderingar

Tanken med Relate Date är färre timmar slösade på ytligt svajpande. När man laddar ner appen början man därför med att kartlägga vilka värderingar man tycker är viktiga för en själv. Som medkänsla, humor, nyfikenhet – till och med vilken typ av kärleksspråk man har. Sen får man varje dag nya, noggrant utvalda profiler som matchats utefter bådas värderingar.

Genom att få hjälp med att utforska och förstå vad som är viktigt för en själv är man redan ett steg närmare att kunna knyta djupare kontakt med någon. Relate Date gör sedan sökandet enklare genom att direkt kunna matcha ihop singlar baserat på deras personlig värdegrund.

Ladda ner Relate Date-appen här och börja dejta på ett mer meningsfullt sätt

Nästa artikel