Därför fungerar Relate Date – bygger meningsfulla relationer

För den som är ute efter ett långvarigt förhållande finns ett nytt alternativ på dejtingmarknaden. Med Relate Date är yta inte i fokus – i stället matchas man med någon som delar ens personliga värderingar. Här är appen som kan vara början på ditt stora kärleksäventyr.

En kortvarig ”förälskelse” kan vara kul, charmig och passionerad. I dagens moderna samhälle finns därför många tjänster som erbjuder matchning, baserad på yta och utseende. Men faktum är att en ”förälskelse” sällan är en hållbar grund för en långvarig, seriös relation.

Ladda ner Relate Date-appen gratis och träffa rätt partner baserat på värderingar

Enligt flera psykologer är det omöjligt för förälskelsefasen att hålla under en längre period. Man bedömer att fasen i stort sett aldrig varar längre än 1,5 år – kroppen säger helt enkelt ifrån eftersom förälskelse är ett tillstånd som förvisso ger, men också tar, väldigt mycket energi.

Trots detta har det funnits ytterst få aktörer inom dejtingsfären som fokuserat på att få till matchningar som genererar meningsfulla och långsiktiga relationer – fram tills nu! Relate Date är appen som för samman singlar på ett djupare plan , där personliga värderingar är i fokus. För trots att yta och attraktion absolut spelar roll så är det inte dessa parametrar som står i fokus när en långsiktig relation ska byggas med en ny partner. 

Börja dejta på ett mer meningsfullt sätt. Ladda ner Relate Date här och träffa en partner baserat på matchande värderingar

När man laddar ner Relate Date får man därför dela med sig av sina värderingar, och vad man värdesätter hos en partner. Efter detta inleds det automatiserade sökandet och man får varje dag nya, noggrant utvalda, profiler som man matchats med baserat på personliga värderingar.

I dag finns det många aktörer som matchar folk utifrån utseende och geografi, men nu finns det alltså ett alternativ för den som vill hitta en mer meningsfull relation, bortom det ytliga. Genom att klicka på länken här nedan kan man ta sitt första steg på i jakten på den stora kärleken och ett livslångt äventyr.

Ladda ner Relate Date-appen här och börja dejta på ett mer meningsfullt sätt

Nästa artikel