Nyheter hos Mr Vegas: Professor Big Win, Case Closed och Queen of Water!

Varje vecka adderar Mr Vegas nya spännande spel.
Professor Big Win, Case Closed och Queen of Water är tre av spelnyheterna.
Alla spelen hittar du nu hos Mr Vegas.

Upptäck alla nya spel hos Mr Vegas! Nu finns över 5 000 spel att välja mellan!

Som kund hos Mr Vegas finns det ett stort utbud av spel att välja mellan och fler spel blir det. Sajten adderar nämligen flera spelnyheter varje vecka. I skrivande stund finns det över 5 000 spel att upptäcka!

I den här artikeln tänkte vi tipsa om några av de senaste spelen.

Professor Big Win

I det här spelet från Atomic Slot Lab får du följa med den något galna forskaren till laboratoriet. Ett laboratorium som är fyllt av galna prylar. Spelet erbjuder 5 lågbetalande symboler och 6 högbetalande symboler.  det är symboler som färgglada kort, flaskor, anteckningsblock, mikroskop, flaskor och även professorn själv. I spelet finns spännande funktioner: Wilds, Free Games-symboler samt Electric Scatters. 

Upptäck alla nya spel hos Mr Vegas! Nu finns över 5 000 spel att välja mellan!

Case Closed 

För dig som gillar krim och polisarbetet kanske Case Closed kan vara intressant?! Spelet, som kommer från Red Tiger, får du ta fram förstoringsglaset och hänga med och lösa brott. Spelet utspelar sig på en utredares kontor där du ska pricka in tillräckligt många ledtrådar för att få förhöra de misstänkta. På höger sida av spelplanen hittar du fallets utvecklingsdel och till vänster de misstänkta och deras priser.

Upptäck alla nya spel hos Mr Vegas! Nu finns över 5 000 spel att välja mellan!

Queen of Water

Nu lanseras en ny slot i den populära Queen of Elements-serien! I det här spelet som utspelar sig på havets djup finns symboler som drottningens tiara, sjöstjärnor, maneter och fiskar. Fokus i spelet ligger på den mystiska Queen of Water som dyker upp som Wild. Spelet erbjuder flera bonusfunktioner – dessutom en  fantastisk design.

Upptäck alla nya spel hos Mr Vegas! Nu finns över 5 000 spel att välja mellan!

Generella regler och villkor

  • Spel på mrvegas.com är begränsat till personer över 18 år. Vi ser på spelande som underhållning för vuxna. Spela ansvarsfullt.
  • Summorna som anges genom tävlingen är bara en indikation av summorna konverterade i de olika lokala valutorna. Euro-beloppen som anges i villkoren har företräde över alla andra belopp, som kommer att bestämmas vid tiden för utbetalningen.
  • Du är ansvarig för eventuella avgifter för valutakonvertering eller transaktionsavgifter hos din bank
  • Regler och villkor på hemsidan gäller.
Nästa artikel