Mr Vegas har fyllt på med nya heta spel

Mr Vegas har fyllt på med nya spännande spel.
Just nu finns över 5 000 spel av välja bland.
Upptäck de populära klassikerna och de senaste spelnyheterna.

Upptäck alla nya spel hos Mr Vegas! Nu finns över 5 000 spel att välja mellan!

Hos Mr Vegas är spelupplevelsen det viktigaste. Att spela på slots ska vara underhållande och det ska finnas spel för alla smaker. Just därför har Mr Vegas lagt stort fokus på att erbjuda ett digert utbud när det gäller slots. Hos dem hittar du givetvis klassiker som Book of Dead, Starburst och Legacy of Dead. Men även de senaste nyheterna på spelmarknaden – varje vecka adderar Mr Vegas nya spel. I skrivande stund finns över 5 000 spel – en siffra som stadigt ökar.

Mrvegas.com kan du enkelt söka fram ditt favoritspel men även se vilka spel som är populärast just nu och vilka som är de senaste nyheterna.

Upptäck alla nya spel hos Mr Vegas! Nu finns över 5 000 spel att välja mellan!

Gillar du spel som är inspirerade från populära serier, band eller filmer? Då hittar du det enkelt under kategorien branded spel i rullmenyn? Här finns spel som Tomb Raider, Gun´s and Roses, Gremlins, Game of Thrones och Bridesmaides. Andra spännande kategorier att upptäcka är exempelvis ”Spel med Free Spins”, ”MegaWays” och ”Jackpottspel”.

Inte nog med det! Hos Mr Vegas hittar du även deras storsatsning Encore! Encore innebär att du varje vecka kan utmana och möta andra personer i olika slot-tävlingar. En cool och rolig detalj är att du kan chatta med andra deltagare under tiden som ni tävlar. Har du turen med dig kan du vinna Freespins, kontantpriser eller entrébiljetter till andra events! Encore hittar du högst upp till höger på sajten.

Upptäck alla nya spel hos Mr Vegas! Nu finns över 5 000 spel att välja mellan!

Generella regler och villkor

  • Spel på mrvegas.com är begränsat till personer över 18 år. Vi ser på spelande som underhållning för vuxna. Spela ansvarsfullt.
  • Summorna som anges genom tävlingen är bara en indikation av summorna konverterade i de olika lokala valutorna. Euro-beloppen som anges i villkoren har företräde över alla andra belopp, som kommer att bestämmas vid tiden för utbetalningen.
  • Du är ansvarig för eventuella avgifter för valutakonvertering eller transaktionsavgifter hos din bank
  • Regler och villkor på hemsidan gäller.
Nästa artikel