Så bokar man in drömbröllopet i naturnära miljö

Planerar man inför ett sommarbröllop är det många olika saker som ska klaffa. Lokalerna ska vara bra, miljön ska vara vacker och anrik samt att gästerna behöver logi under vistelsen som förhoppningsvis blir ett minne för livet. Men var finns det? Faktum är att det perfekta stället finns närmare än man kan tro.

Oavsett om man vill säga ”ja” i kyrkan eller vid Vätterns strand kan man vara säker på att ett bröllop vid Nordens äldsta hälsobrunn blir en dag att minnas livet ut. Här kan du läsa mer om hur du bokar ditt drömbröllop på Medevi Brunn.

Att planera ett bröllop är ingen enkel sak. Det är mycket som ska vägas in. Hur ser lokalerna ut? Ska vi gifta oss utomhus? Ska gästerna övernatta? Vad ska vi äta? Många saker ska tillsammans skapa en magisk känsla och bli en dag att minnas resten av livet, både för er som gifter er och för de ärade gästerna. Men det finns ett enkelt svar.

På Medevi Brunn finns allt på samma ställe. Valmöjligheterna är många, alla med sin egen anrika historia.

Själva vigseln kan äga rum i antingen Kyrkan eller Högbrunnen. Brunnskyrkan byggdes redan år 1771 och har altaret på långsidan, vilket skapar en intim känsla även om man är ett litet sällskap.

Vill man hellre gifta sig borgerligt finns Högbrunnen som alternativ. Med sina stora, öppna valv får man känslan av att befinna sig utomhus men under skydd av tak.

Självklart äter man också gott och närodlat. Bland bröllopsmenyerna finns flera aptitliga alternativ som passar alla smaklökar och plånböcker. Eller vad sägs om varmrökt röding, lokala ostar eller kallrökt vildsvin? Självklart finns också möjligheten att själv välja en passande meny.

När middagen och alla tal är avklarade kan man välja att festa vidare i Brunnssalongen, Societetsbyggningen eller i Högbrunnen, var och en med unik stil som passar såväl stora partysällskap som mindre.

Oavsett om man vill säga ”ja” i kyrkan eller vid Vätterns strand kan man vara säker på att ett bröllop vid Nordens äldsta hälsobrunn blir en dag att minnas livet ut. Här kan du läsa mer om hur du bokar ditt drömbröllop på Medevi Brunn.

Så nära är det till Medevi Brunn

  1. Eskilstuna – Medevi Brunn: 16,7 mil, 2 timmars bilresa
  2. Jönköping – Medevi Brunn: 13,5 mil, 1 timme, 30 minuters bilresa
  3. Linköping – Medevi Brunn: 6,2 mil, 50 minuters bilresa
  4. Motala – Medevi Brunn: 1,8 mil, 20 minuters bilresa
  5. Norrköping – Medevi Brunn: 9,8 mil, 1 timme och 10 minuters bilresa
  6. Västerås – Medevi Brunn: 17,5 mil, 2 timmars bilresa
  7. Örebro – Medevi Brunn: 7,9 mil, 1 timmes bilresa
Nästa artikel