Så kan Stockholms Central bli din för en vecka

Alltid drömt om att få bestämma över centralens ytor? Nu har du chansen att förverkliga just din galna marknadsföringsidé på Stockholms Centralstation – i en hel vecka.

Missa inte chansen att få tillgång till Nordens mest besökta plats. Här kan du läsa mer om tävlingen som ger dig 200 m² marknadsföringsyta i en hel vecka.

Hängande kakor från taket, en osynlig box eller varför inte lite yoga för håret? Ingenting är omöjligt att förverkliga på Stockholms Centralstation. Just nu har du chansen att genomföra din bästa idé på Sveriges bästa yta.

Jernhusen har en unik tävling där de letar efter den största, mest kreativa och mest inspirerande upplevelsen att fylla Stockholms Centrals eventyta med i en hel vecka. För att nå ut idag gäller det att se förbi det traditionella och tänka på den fysiska närvaron.

Och på Sveriges mest besökta plats är man garanterat fysiskt närvarande.

– Stockholms Centralstation är ett offentligt rum där det rör sig väldigt mycket människor. Vi vill att eventet på centralen ska hålla en hög nivå för att engagera resenärer och besökare. Det är en tuff utmaning i vår värld att få folk att lyfta blicken från sina mobiltelefoner eller stanna upp i stressen och ta del av ytterligare ett budskap, därför måste man jobba med upplevelsedesign och tänka på vilket värde man skapar för målgruppen, säger Ann Hermansson, marknadsansvarig på Jernhusen Media.

För att vara med i tävlingen ska man lämna in ett förslag på den upplevelse man vill förverkliga. Beskriv visionen utförligt i både ord och bild och lämna in förslaget till Jernhusen senast den 29 november. Så väl företag som myndigheter och organisationer är välkomna att delta.

– Juryn kommer bland annat bedöma kreativitet, interaktion, känslor, autenticitet och upplevelsedesign. Det får gärna vara överraskande och underhållande och väcka känslor. Det är såklart ett stort plus i kanten om man lyckas få hela juryn att tänka att ”det där vill jag inte missa”, ”det där vill jag uppleva”, säger Ann Hermansson.

Priset är värt hela 200 000 kronor och för det når man ut till 200 000 personer dagligen på centralens eventyta. De kostnader som tillkommer för att förverkliga själva eventet står företaget själv för.

Här kan du delta i den exklusiva tävlingen om Sveriges bästa marknadsföringsutrymme.

Nästa artikel