Här får man snabbt & smidigt svar på låneansökan

Att ansöka om lån kan vara ovisst för många. Då är det skönt att inte behöva vänta längre än nödvändigt på sitt besked. Hos re:member ansöker man smidigt direkt på nätet – och får vanligtvis svar inom ett par dagar.

Det kan finnas många olika anledningar till att ta ett privatlån. Visa lånar för att delbetala en resa, andra till renoveringar i hemmet. Oavsett vad man lånar till så bör inte lånprocessen ta för lång tid, då det riskerar att bli ett orosmoment för låntagaren.

Hos re:member satsar man på att ha en så kort behandlingstid som möjligt av ansökningarna. Det finns omständigheter som kan göra att processen tar längre tid, men i normalfallet får man svar samma dag eller någon dag senare.

Det är också väldigt enkelt att genomföra sin ansökan eftersom den kan göras direkt på nätet. Det som krävs är att man fyller i sina personliga och ekonomiska uppgifter och skickar in. Vill man ha en uppskattning av vilken ränta som kan bli aktuell använder man lånekalkylatorn på sajten. Därifrån kan man sedan enkelt och smidigt lämna in sin ansökan.

För att få låna hos re:member finns några grundkrav. Den som är över 18 år, har fast inkomst och inte har några betalningsanmärkningar ansöka om lån upp till 350 000 kronor utan säkerhet. Den som vill ansöka redan idag kan med fördel klicka på länken nedan.

Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan i dag.

Det här är Re:member privatlån

• Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % – 19,95 %.
• Baserat på ett lån om 120 000 kr återbetalat under 8 år, uppläggningsavgift 395 kr och administrationsavgift 29 kr betalar du mellan 1550 – 2548 kr i månaden.
• Effektiv ränta är mellan 6,28 % – 22,48 % och totalt belopp att betala är mellan 148 831 – 244 599 kr.
• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan i dag.

Nästa artikel