5 starka fördelar med privatlånet från re:member

Det är inte lätt att hålla koll på vad som gäller med räntor, avbetalningstid och krav på säkerhet. Men med ett privatlån hos re:member är det enkelt att känna sig trygg. Här är fem fördelar som visar varför deras privatlån är ett smart och tryggt val.

1) Inget säkerhetskrav
Lån utan säkerhet betyder att man inte behöver oroa sig för att lämna en säkerhet till exempel i form av en fastighet när man tar ett privatlån. Här kan man låna upp till 350 000 kronor – helt utan säkerhet.

2) Enkel låneprocess
Många gånger kan långa väntetider och krångliga processer sätta käppar i hjulet för låneansökan. Ibland kan kan behöva komplettera och då tar processen några dagar extra. Hos re:member skickar man enkelt in sin ansökan på bara några minuter och får ofta besked direkt i datorn eller mobilen.

3) Större valfrihet
Låntagaren har stor valfrihet när det kommer till hur man vill utforma sitt lån. Till exempel har man stor möjlighet att bestämma över hur lång tid man vill betala det lån man tar. Betalningstiden är upp till tolv år. 

4) Estimera räntan själv
Är man osäker på vilken ränta man skulle kunna erbjudas är en smart väg att gå att kolla in re:members lånekalkylator. Med den är det enkelt att själv få en bild av vad lånet kommer att kosta innan man ansöker. Kalkylatorn estimerar vilken ränta och månadskostnad man kan få för lånet. När man sedan gör sin riktiga ansökan får man reda på den faktiska räntan samt alla villkor.

5) Förverkliga en dröm
Många har drömmar som man en dag hoppas förverkliga. Det kan handla om en resa till New York eller kanske en förhoppning om att en dag renovera köket. Oavsett vilken dröm man vill uppfylla på längre sikt så kan ett privatlån från re:member vara till hjälp.

Det här är Re:member privatlån

• Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % – 19,95 %.
• Baserat på ett lån om 120 000 kr återbetalat under 8 år, uppläggningsavgift 395 kr och administrationsavgift 29 kr betalar du mellan 1550 – 2548 kr i månaden.
• Effektiv ränta är mellan 6,28 % – 22,48 % och totalt belopp att betala är mellan 148 831 – 244 599 kr.
• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan i dag.

Nästa artikel