Serieledarna Milan tar emot Atalanta – här är oddsen för hemmaseger

Zlatan vill förlänga sin målsvit och Milan har en serieledning att försvara, men tufft motstånd väntar på lördag. Atalanta är obesegrat i nio raka matcher, vilket är bäst i Serie A. Hos Campobet hittar man mängder av odds på den högintressanta matchen.

Fler och fler svenskar hittar till Campobet, som är en av de mest populära spelsajterna just nu. En anledning till det är att de erbjuder 50 000 live-event i månaden, och en av matcherna du kan spela på medan den pågår är toppmötet i Serie A på lördag – Milan mot Atalanta.

Milan kommer till matchen som serieledare. De toppar tabellen med 43 poäng, tre poäng före rivalen Inter. Ner till kvällens motståndare Atalanta, sexa i tabellen, skiljer tio poäng och det kommer inte att bli någon enkel match för Milan. Atalanta är obesegrat i nio matcher i följd (fem vinster och fyra oavgjorda). Ingen annan klubb i ligan kan matcha den sviten just nu.

Milan har å sin sida bara förlorat en match den här säsongen – men ändå ger en hemmaseger 2.65 gånger pengarna hos Campobet. Atalanta står i 2.46 hos det populära spelbolaget.

En match i matchen på lördag blir mellan lagens skyttekungar – Ibrahimovic och Louis Muriel. Zlatan gjorde båda Milans mål senast mot Cagliari, vilket betyder att den svenske storstjärnan har gjort mål i nio raka matcher som han har startat.

Totalt under säsongen har Zlatan gjort tolv mål, och med det är han delat tvåa i Serie A:s skytteliga. Atalantas målkung Luis Muriel hittar vi på placeringen bakom med elva fullträffar.

Självklart kan man på Campobet spela på om någon av dessa herrar kommer att göra mål på lördag. Ett mål från Ibrahimovic ger 2.21 gånger pengarna medan Muriel som målskytt står i 2.48 gånger insatsen.

Campobet fokuserar inte bara på att ha bra odds. En annan viktig del för dem är att du ska kunna känna dig trygg på sajten och därför har de många länkar till både Spelpaus och Stödlinjen.

För att ha möjlighet att spela AC Milan-Atalanta BC, eller någon annan av helgens matcher, behöver man först registrera sig. Det gör man genom att klicka på länken nedan och logga in med Bank ID. Några minuter senare är det möjligt att lägga sina odds.

Fotnot: Oddsen gäller i skrivande stund och kan komma att ändras fram till matchstart.

Ansvarsfullt spelande

• Åldersgräns: Alla spelare måste vara 18 år eller äldre. Spela ansvarsfullt.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen: www.stodlinjen.se (020-819100) eller Spelpaus: www.spelpaus.se.
• Villkor för välkomsterbjudande: Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare | Bara en gång per hushåll / IP 

 

Fullständiga villkor: 

 • Insättningsbonusen kan endast hämtas från nya kunder som registrerat ett konto hos CampoBet. Spelare får endast (1) välkomstbonus.
 • För att få din välkomstbonus måste du göra en insättning på minst 100 SEK
 • Välkomstbonusen kan endast hämtas innan du börjar satsa med din insättning.
 • Välkomstbonusen kan inte användas om du väljer att ta ut pengar innan du hämtar bonusen.
 • Bonusen aktiveras automatiskt när du gör din första insättning. Du har möjlighet att vägra bonusen under fliken ”min bonus”
 • Vinster från välkomstbonusen måste omsättas i satsningar på sportevenemang minst 5 gånger på: (1) enskilda satsningar med ett odds på minst 1,5, eller (2) eller satsningar med odds på minst 1,5, innan pengar som är kopplade till välkomstbonusen kan tas ut.
 • Följande betting-sorter kvalificerar inte in i omsättningskraven: Någon slags handikapp, över- eller undersatsningar, satsningar för att båda lag gör jämna mål, jämna/ojämna satsningar, systemvad eller avbrutna satsningar. Satsningar på virtuell sport exkluderas från omsättningen av välkomstbonusen.
 • Endast den första satsningen i ett sportevent räknas i omsättningskravet. En duplicering av samma satsning räknas inte.
 • Omsättningskravet måste uppfyllas inom 60 dagar efter din första insättning, annars annulleras bonusen och alla bonusvinster. Alla satsningar gjorda med bonuspengar måste användas inom dessa 60 dagar.
 • Om du begär ett uttag innan bonusens omsättningskrav uppfyllts annulleras bonusen samt alla vinster förknippat med bonusen.
 • Om Campobet.se har skäl att misstänka att spelaren (vare sig ensam eller i samarbete med någon annan) använt bonusen till en eller flera satsningar förknippat med garanterade vinster annulleras bonusen. Samtliga satsningar och vinster ogiltigförklaras och annulleras.
 • Alla genomförda uttag granskas och detta innefattar även revision av spelhistoriken och spelkontot så väl som kontoverifiering av spelaren, även känd som KYC.
 • Om en sådan revision visar att spelaren deltar i otillåtna aktiviteter, utnyttjar programvara eller systemfel eller deltar i någon form av aktivitet som enligt våra bedömningar pekar mot missbruk förehåller vi oss rätten att neka deltagande i samtliga kampanjer. Alla bonusvinster ogiltigförklaras och spelkontot stängs omedelbart.
 • Kampanjen är begränsad till en person, en familj, en adress, ett telefonnummer, en delad dator (t.ex. på skolan, biblioteket, på arbetsplatsen) eller en IP-adress.
 • Allmänna villkor gäller.

 

Nästa artikel