Veckans trippel: FA-cupen, Bundesliga och PL – här är oddsen

Tottenham har inte förlorat mot Manchester City på två år, men ändå står en Spursseger till helgen i drygt åtta gånger pengarna hos Campobet. Lägger man till exempelvis en favoritseger på Leipzig (1.28) och att Everton tar ännu en vinst i FA-cupen (2.65) så har man en intressant trippel.

Vi har en grym fotbollsvecka framför oss. Under onsdag och torsdag spelas femte omgången av prestigefyllda FA-cupen och sedan fortsätter det med ligamatcher i de stora ligorna till helgen.

Som vanligt storsatsar Campobet på europeisk fotboll och erbjuder mängder av odds till veckan. Ett av dessa hittar vi i onsdagens FA-cupmöte mellan Everton och Tottenham. Everton har tagit poäng av Manchester United samt Liverpool och besegrat Arsenal, Chelsea och Spurs den här säsongen. Kan Robin Olsen och hans lagkamrater ta ytterligare en fin skalp? I så fall ger det 2.65 gånger pengarna, vilket kan vara ett spännande alternativ med tanke på att Everton nollade Tottenham senast lagen möttes.

Blickar man fram mot fredagen är det match i tyska Bundesliga där ligatvåan Leipzig tar emot Augsburg, och 19 poäng skiljer mellan lagen. Hemmalaget kommer till matchen med fyra vinster på de fem senaste matcherna medan Augsburg under samma period har förlorat fyra matcher. De fem senaste mötena mellan lagen har slutat med Leipzigvinst och skulle den sviten utökas ger det 1.28 gånger pengarna hos Campobet.

Till helgen är det förstås många svenskar som väljer att bänka sig framför Premier League och en av godbitarna att se framemot är Manchester City mot Tottenham. Serieledande City har fin form och därför är det inte särskilt överraskande att Manchesterlaget är klar favorit hos spelbolagen. Men City ska nog inte känna sig alltför säkra på ännu en trepoängare för senast de förlorade en ligamatch var mot just Spurs. Det var dessutom andra matchen i följd de förlorade mot Londonklubben och i båda matcherna har City blivit nollat. City går att spela till 1.35 medan Tottenham står i hela 8.60 gånger insatsen hos Campobet.

Vill man kan man förstås göra en trippel på ovan nämnda spel (Everton, Leipzig samt Tottenham). Alla tre har alltså vunnit de senaste matcherna mot motståndet som väntar och skulle de förlänga sina segersviter ger det drygt 29 gånger pengarna hos Campobet.

Vill du höja spänningen ytterligare under matcherna har Campobet som vanligt ett stort utbud av liveodds, vilket är en stor anledning till att fler och fler svenskar väljer Campobet.

För information om hur du registrerar ett konto samt sätter in pengar är det bara att kolla Campobets hemsida.

Oddsen gäller i skrivande stund och kan komma att ändras fram till matchstart.

Ansvarsfullt spelande

• Åldersgräns: Alla spelare måste vara 18 år eller äldre. Spela ansvarsfullt.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen: www.stodlinjen.se (020-819100) eller Spelpaus: www.spelpaus.se.
• Villkor för välkomsterbjudande: Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare | Bara en gång per hushåll / IP |

Fullständiga villkor:

 • Insättningsbonusen kan endast hämtas från nya kunder som registrerat ett konto hos CampoBet. Spelare får endast (1) välkomstbonus.
 • För att få din välkomstbonus måste du göra en insättning på minst 100 SEK
 • Välkomstbonusen kan endast hämtas innan du börjar satsa med din insättning.
 • Välkomstbonusen kan inte användas om du väljer att ta ut pengar innan du hämtar bonusen.
 • Bonusen aktiveras automatiskt när du gör din första insättning. Du har möjlighet att vägra bonusen under fliken ”min bonus”
 • Vinster från välkomstbonusen måste omsättas i satsningar på sportevenemang minst 5 gånger på: (1) enskilda satsningar med ett odds på minst 1,5, eller (2) eller satsningar med odds på minst 1,5, innan pengar som är kopplade till välkomstbonusen kan tas ut.
 • Följande betting-sorter kvalificerar inte in i omsättningskraven: Någon slags handikapp, över- eller undersatsningar, satsningar för att båda lag gör jämna mål, jämna/ojämna satsningar, systemvad eller avbrutna satsningar. Satsningar på virtuell sport exkluderas från omsättningen av välkomstbonusen.
 • Endast den första satsningen i ett sportevent räknas i omsättningskravet. En duplicering av samma satsning räknas inte.
 • Omsättningskravet måste uppfyllas inom 60 dagar efter din första insättning, annars annulleras bonusen och alla bonusvinster. Alla satsningar gjorda med bonuspengar måste användas inom dessa 60 dagar.
 • Om du begär ett uttag innan bonusens omsättningskrav uppfyllts annulleras bonusen samt alla vinster förknippat med bonusen.
 • Om Campobet.se har skäl att misstänka att spelaren (vare sig ensam eller i samarbete med någon annan) använt bonusen till en eller flera satsningar förknippat med garanterade vinster annulleras bonusen. Samtliga satsningar och vinster ogiltigförklaras och annulleras.
 • Alla genomförda uttag granskas och detta innefattar även revision av spelhistoriken och spelkontot så väl som kontoverifiering av spelaren, även känd som KYC.
 • Om en sådan revision visar att spelaren deltar i otillåtna aktiviteter, utnyttjar programvara eller systemfel eller deltar i någon form av aktivitet som enligt våra bedömningar pekar mot missbruk förehåller vi oss rätten att neka deltagande i samtliga kampanjer. Alla bonusvinster ogiltigförklaras och spelkontot stängs omedelbart.
 • Kampanjen är begränsad till en person, en familj, en adress, ett telefonnummer, en delad dator (t.ex. på skolan, biblioteket, på arbetsplatsen) eller en IP-adress.
 • Allmänna villkor gäller
Nästa artikel