Så får du en djup och varaktig solbränna – med vegansk influencerfavorit 

Att ta ett tillskott av betakaroten är ett välkänt knep för att få en fin solbränna – men det kan vara svårt att hitta produkter med bra och pålitligt innehåll.
Betakaroten Gold är det självklara valet för dig som bryr dig om vad du stoppar i din kropp. Det är en helt vegansk produkt som inte testats på djur.

Betakaroten är ett populärt kosttillskott som bidrar till att ge din hud en gyllenbrun färg utan att du behöver pressa dig i solen eller i solarium. Det är helt enkelt en sundare väg till en fin bränna – även vintertid.

Men det finns många olika betakarotentillskott att köpa, så hur vet man vilket man ska välja?
För den som vill göra ett medvetet val är det en produkt som sticker ut – Betakaroten Gold från det norska varumärket Good For Me.

Betakaroten Gold är nämligen ett helt vegansk tillskott med endast naturliga ingredienser som inte testats på djur. Good For Me väljer dessutom enbart producenter som arbetar enligt Good Manufacturing Practice.

Betakaroten Gold är alltså en produkt som man kan lita på. Tack vare det har den blivit en av de mest populära betakarotenprodukterna i Skandinavien och en stor favorit bland många influencers som vill ge sin hud en naturlig glöd året om.

I sin formula har Good For Me tillsatt kokosolja som hjälper kroppen att ta upp mer av betakarotenet och de flesta börjar se resultat redan efter tre till fyra veckor. Nu har du chans att bevara sommarens bränna innan den hunnit blekna helt.

Just nu har Good For Me ett erbjudande som ger hela 40 procent rabatt på en förpackning när du startar en prenumeration på Betakaroten Gold. Här kan du läsa mer och beställa.

Nästa artikel