Äntligen tillgänglig i Sverige – här är Skandinaviens mest populära betakaroten

Älskar du att känna dig fräscht solbränd?
Med det hyllade tillskottet Betakaroten Gold kan du få den känslan året om.
Nu lanseras den omtyckta produkten i Sverige och alla nya kunder får 40 procent rabatt på en förpackning.

Vintern närmar sig och sommarens solbränna har redan börjat blekna. För den som vill motverka den bleka vinterhyn och bevara sommarens färg finns nu en ny efterlängtad produkt på den svenska marknaden.

Betakaroten Gold från det norska varumärket Good For Me är ett av Skandinaviens mest sålda betakarotentillskott – och nu har den den hyllade produkten äntligen lanserats i Sverige.

Med ett dagligt tillskott av betakaroten kan du bygga upp och bibehålla en fin solbränna året om, utan att pressa dig i solarium eller kladda med brun utan sol i vinter.

Betakaroten Gold innehåller även kokosolja som hjälper kroppen att ta upp mer av betakarotenet och de flesta får effekt av produkten redan efter tre till fyra veckor. Så nu har du chansen att förebygga vinterblekheten innan sommarens bränna hunnit försvinna helt!

Good For Me har blivit känt som ett märke av hög kvalitet och deras produkter innehåller endast naturliga råvaror som valts ut med omsorg. Några av anledningarna till att många väljer Betakaroten Gold framför andra liknande tillskott är att formulan är helt vegansk och att produkten inte testats på djur.

Just nu har Good For Me ett riktigt bra erbjudande som ger dig 40 procent rabatt på en förpackning när du startar en prenumeration på Betacaroten Gold. Här kan du ta del av erbjudandet!

Nästa artikel