”Supersöndag” med El Clásico – toppmatcher i de stora ligorna

Ett pånyttfött Barca gör upp med titeljagande Real, och i Romderbyt står eftertraktade Europaplatser på spel.
Söndagen bjuder på stor fotbollsdramatik när Europas giganter drabbar samman.
Hos Betinia kan man spela på stormötena, och som ny kund får man ett fritt spel på 120 kronor när man sätter in minst 100 kronor.

Inför ”Supersöndag”: Så får nya kunder fritt spel på 120 kronor

Ett par gånger per år står stjärnorna rätt, då man som fotbollsälskare kan bänka sig framför TV-apparaten och avnjuta toppfotboll på högsta nivå – hela dagen! 
Nu är en sådan dag här – en äkta ”Supersöndag”.

Redan vid 13.00 börjar underhållningen när Monaco tar emot ligaettan från Paris. Hemmalaget har haft en tuff säsong i ligaspelet men har fortfarande chansen att blanda sig i kampen om Europaplatser, samtidigt som man sätter käppar i hjulet för Paris guldplaner. Hos Betinia kan man spela på en hemmaskräll till 3,66 gånger pengarna.

Lagom till kvällen flyttar vi fokus till Italien och Rom, där stadens två storheter ställs mot varandra i en liga där de båda har fallit bort från toppstriden. Men ett Romderby är alltid ett Romderby, och framför allt Lazio är i kraftigt behov av en vinst för att på sätt kunna utmana topplagen om de eftertraktade Champions Leauge-platserna. Betinia förutspår en jämn match, och erbjuder hela 2,90 i odds på seger för Lazio.

Inför ”Supersöndag”: Så får nya kunder fritt spel på 120 kronor

Italien och Frankrike i all ära – matchen som de flesta nog går och väntar på drar i gång klockan 21.00. Då är det åter dags för Spaniens giganter, Real och Barca, att göra upp i Madrid. Gästerna från Barcelona har ryckt upp sig rejält efter den katastrofala säsongsinledningen, och är sannolikt revanschsugna efter hemmaförlusten i höstmötet lagen emellan. 
Real kommer dock stärkta från CL-triumfen mot Paris, och är klara favoriter med segerodds på 2,10 hos Betinia. Ett spel på Barca ger i sin tur 3,25 gånger pengarna.

När man som ny kund väljer att spela på Betinia är det dock inte bara odds som erbjuds. Den som sätter in minst 100 kronor får även ett fritt spel på 120 kronor, som kan användas för spel på valfri match. 

Utöver odds och bonusar har Betinia även ett exklusivt erbjudande till sina spelkunder.

På Betinia.se får man nämligen tillgång till en virtuell värld där man kan slutföra utmaningar och uppnå särskilda målsättningar, vilket ger en poäng samtidigt som en virtuell arena börjar byggas på ens konto. Bland annat kommer man kunna se hur en arena byggs upp i Stockholm, allt eftersom man slutför de spelrelaterade utmaningarna. Upplägget är tänkt att bidra till en interaktiv spelupplevelse kopplad till betting.

I samband med att de stora ligorna rullar vidare finns det som sagt en hel del att upptäcka på Betinia. När du klickar på länken här nedan kommer du till Betinias hemsida där du kan ta del av välkomsterbjudandet.

Inför ”Supersöndag”: Så får nya kunder fritt spel på 120 kronor


Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Nästa artikel