Målfest att vänta när finallagen i CL ska utses

Efter en sprakande tillställning i Manchester är det nu upp till Real att vända underläget hemma i Madrid.
Men City är inte ett lag som vanligtvis backar hem och försvarar ledningar, vilket bäddar för målfest i Champions League-semifinalen.
En rafflande batalj väntar, och hos Betinia kan nya kunder spela på Champions League och få ett fritt spel på 120 kronor, när man sätter in minst 100 kronor.

Välkomstbonus inför CL: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor

Den första semifinalen i Manchester var en match av sällan skådat lag, där lagen likt två tungviktsboxare jabbade mot varandra ända in i det sista. Till slut var det ändå två rätt nöjda lag som gick av planen; City vann matchen med 4-3, men Real undkom en storförlust med blotta förskräckelsen och har fortfarande chansen att vända underläget på hemmaplan.

Och baserat på tidigare resultat i årets CL-slutspel bör vi kunna vänta oss en högdramatisk match när City kommer på besök i Madrid. Real har stött på tufft motstånd i samtliga slutspelsmatcher, och returerna i Madrid mot såväl PSG som Chelsea har varit böljande och sprakande tillställningar, där lagets franske storstjärna Benzema spelat den avgörande rollen vid båda tillfällena. 

Precis som i åttondelsfinalen måste Real alltså vända ett underläge på hemmaplan, men motståndet är tuffast möjliga och oddsen är inte på lagets sida. En hemmaseger kan nu spelas till 3,20 gånger pengarna, medan en City-seger för närvarande ligger på 2,10 i odds. 

Men har vi lärt oss något av det första mötet är det att momentum snabbt kan skifta när de här två lagen möts, och att Real aldrig går att räkna ut när det vankas CL-slutspel. Således kan vi räkna med flera mål i matchen, och ett spel på 3,5 mål eller fler står för närvarande i förhållandevis låga 2,25 gånger pengarna.

Att spela på Champions League ger dock mer än bara fina odds. Nya kunder som sätter in minst 100 kronor får även ett fritt spel på 120 kronor. Välkomsterbjudandet gäller hela våren, när det europeiska cupspelet ska avgöras. När man klickar på länken här nedan kommer man direkt till Betinias hemsida där man kan ta del av välkomsterbjudandet.

Välkomstbonus inför CL: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor


Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Nästa artikel