England vs. Spanien – CL-semifinalerna är här

Real mot City.
Liverpool mot Villarreal.
När Champions League-semifinalerna är här bjuds åskådarna på en kamp mellan två engelska och två spanska lag.
Hos Betinia kan man spela på Champions League, och som ny kund får man ett fritt spel på 120 kronor när man sätter in minst 100 kronor.

Välkomstbonus inför CL: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor

Det har verkligen inte saknats spänning i årets Champions League. Tre av fyra kvartsfinaler levde ända in i slutsekunderna, och storstjärnornas briljans har varierats med uppstickare som lyckats fälla några av Europas stora elefanter.

När det nu är dags för semifinaler återstår endast lag två länder, och det är upplagt för en sann nationskamp. Först ut är gigantmötet mellan Real och City, två lag som har goda chanser att kunna titulera sig ligamästare när säsongen är över. Till skillnad från City, som går en hård kamp om titeln med Liverpool, är det inhemska läget relativt tacksamt för Real, som har ett försprång på 15 poäng ner till Barcelona på andraplats.

Att City skulle rotera i truppen och inte ställa sitt starkaste lag på banan tycks dock högst osannolikt. Klubben har tre engelska ligatitlar under de fyra senaste säsongerna, men man saknar fortfarande en stor europeisk titel i modern tid. Förra årets finalförlust smärtar en, och det stora målet är att i år gå hela vägen även i Europa. 

I första matchen är det City som har hemmafördel, och man ses således som stora favoriter att ta hem den första semifinalen. En hemmaseger spelas till 1,53, samtidigt som en bortaseger för Real ger fina 5,75 i odds.  

Samtidigt bjuder onsdagens match på ett än större favoritskap. Liverpool, som tycks ha prickat formen perfekt till säsongsavslutningen, ställs mot överraskningslaget Villarreal, som har skickat ut såväl Juventus som Bayern i år. Samtidigt har ”den gula ubåten” haft det mer kämpigt i ligaspelet, och när man gästar Anfield är det Liverpool som spelas till låga 1,30. En spansk bortskräll ger samtidigt hela nio gånger pengarna.

Att spela på Champions League ger dock mer än bara fina odds. Nya kunder som sätter in minst 100 kronor får även ett fritt spel på 120 kronor. Välkomsterbjudandet gäller hela våren, när det europeiska cupspelet ska avgöras. När man klickar på länken här nedan kommer man direkt till Betinias hemsida där man kan ta del av välkomsterbjudandet.

Välkomstbonus inför CL: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor


Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Nästa artikel