Sista hindret: Så går Sverige till VM

Efter ett sent avgörande mot Tjeckien är Sverige klara för playoff-final mot Polen.
Matchen i Warszawa väntas bli en riktig kvalrysare, där utgången är minst sagt oviss.
I samband med matchen får man som ny kund hos Betinia ett fritt spel på 120 kronor när man gör en första insättning på 100 kronor.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor

Det satt långt inne, men efter 120 minuters spel stod det klart att Sverige till slut ändå hade lyckats besegra Tjeckien med 1-0 på Nationalarenan. Quaisons sena mål i förlängningen blev matchens enda, och Sverige är därmed klara för playoff-final på tisdag.

Men trots att bara en match står mellan Sverige och ett andra raka VM-slutspel är det en minst sagt tuff uppgift som väntar på tisdag.

Tack vare att Ryssland uteslutits från att delta i VM-kvalet kvalificerade sig Polen automatiskt för playoff-finalen, som man dessutom får spela hemma på nationalarenan i Warszawa inför närmare 50 000 extatiska hemmasupportrar. 

Det två jämnstarka landslagen möttes för mindre än ett år sedan i den sista matchen av gruppspelet i EM, där Sverige efter mångt och mycket lyckades vinna med 3-2. Men detta efter att man tappat en trygg ledning med 2-0 till 2-2, efter två mål av Lewandowski. Storstjärnan från Bayern har varit småskadad, men om han kommer till spel lär han få en avgörande roll när lagen nu återigen ställs mot varandra.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor

Den polska hemmafördelen gör att man ses som favorit, med ett segerodds på 2,40. En svensk seger, och således kvalificering till VM, ger i sin tur 3,25 gånger pengarna i skrivande stund, och som ny kund har man också möjligheten att ta del av ett välkomsterbjudande.

Den som sätter in minst 100 kronor får ett fritt spel på 120 kronor. Bonusen är en del av Betinias välkomnande av nya spelare, i samband med att Sverige går in i den sista och avgörande VM-kvalmatchen.

Samtidigt som Sverige besegrade Tjeckien träningsspelade Polen mot Skottland i en match som slutade 1-1, och båda lagen satsar nu på att nå ett andra raka VM-slutspel. Hos Betinia kan man ta del av kvalspänningen, och när man klickar på länken här nedan kommer man till hemsidan där man kan ta del av välkomsterbjudandet.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor


Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Nästa artikel