Sen kvittering för United i Madrid – så är läget inför returen

En beskedlig insats i Madrid till trots – inför returen i Manchester har United slagläge i Champions League.
På andra sidan väntar ett frejdigt Atlético med offensiva alternativ i överflöd.
Hos Betinia kan man spela på stormötet i Champions League, och som ny kund får man ett fritt spel på 120 kronor när man sätter in minst 100 kronor.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor

De första 75 minuterna av matchen i Madrid var verkligen ingen munter historia för United-fansen, som knappt fick se en målchans i rätt riktning. Men efter Elangas succéinhopp och sena kvittering är hoppet återväckt inför returen i Manchester, och en ny minnesvärd europeisk slutspelsmatch är att vänta.

Formen för hemmalaget är dock svajig, och flera undermåliga insatser följdes av en storförlust i Manchesterderbyt förra helgen. Tränarbytet i slutet av förra året har ännu inte gett önskad effekt, och i ligan går kampen om den fjärde och sista Champions League-platsen vidare.

Atlético å sin sida har ryckt upp sig efter en den hackiga inledningen på 2022, och i ligan har man nu vunnit fyra raka matcher. Men trots den spelmässiga dominansen i första mötet med United hade man svårt att utnyttja sina målchanser, något som ofta straffar sig i Champions League.

Den spanska huvudstadsklubben sågs som knappa favoriter inför första matchen, men inför returmötet har oddsen svängt i Uniteds favör. Hos Betinia kan man spela på engelsmännen till 2,12 gånger pengarna. Den som i stället tror på en spansk skräll och avancemang för Atlético kan spela på odds som just nu står i 3,66.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor

När man som ny kund väljer att spela på Betinia är det dock inte bara odds som erbjuds. Den som sätter in minst 100 kronor får även ett fritt spel på 120 kronor. Erbjudandet gäller under Champions League-våren, där stormötena avlöser varandra vecka efter vecka.

Betinia erbjuder dock mer än bara odds och välkomsterbjudanden. 

Som kund får man även tillgång till en virtuell värld där man kan slutföra utmaningar och uppnå särskilda målsättningar, vilket ger en poäng samtidigt som en virtuell arena börjar byggas på ens konto. Bland annat kommer man kunna se hur en arena byggs upp i Stockholm, allt eftersom man slutför de spelrelaterade utmaningarna. Upplägget är tänkt att bidra till en interaktiv spelupplevelse kopplad till betting.

I samband med att slutspelet i Champions League rullar vidare finns det som sagt en hel del att upptäcka på Betinia. När du klickar på länken här nedan kommer du till Betinias hemsida där du kan ta del av välkomsterbjudandet.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor


Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Nästa artikel