Resan mot Qatar – nu ska Sveriges VM-öde avgöras

Blir det ytterligare ett VM för Sverige?
Det är frågan som ställs när det är dags för Blågult att spela om VM-biljetten, först mot Tjeckien och sedan eventuellt mot Polen.
På Betinia får nya kunder ett fritt spel på 120 kronor när man gör en första insättning på 100 kronor.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor

För drygt 1,5 år sedan inleddes den svenska VM-resan i samband med Nations League. Efter åtskilliga landskamper, ett intensivt EM-slutspel och ett högdramatiskt kvalavgörande är det så dags för ett helt avgörande VM-playoff. 

Det komprimerade playoff-spelet är uppdelat i två direktavgörande matcher. I den första matchen ställs Sverige mot Tjeckien, hemma på nationalarenan där man inte har förlorat en kvalmatch sedan 2015. Om det blir en blågul seger mot tjeckerna väntar en tuff uppgift där Polen tar emot Sverige i Warszawa. 

Ett VM-deltagande ligger i potten för det vinnande laget, och läktarna väntas vara fyllda i den första matchen mot Tjeckien. På Betinia kan man nu spela på svensk seger, där oddsen för svensk seger för närvarande ligger på 2,00 gånger pengarna, och som ny kund har man också möjligheten att ta del av ett välkomsterbjudande.

Den som sätter in minst 100 kronor får ett fritt spel på 120 kronor. Bonusen är en del av Betinias välkomnande av nya spelare, i samband med att Sverige går in i den avgörande slutfasen av VM-kvalet.

Senast Sverige kvalificerade sig för ett VM-slutspel var det genom en bragdartad insats över två möten mot de nu regerande Europamästarna från Italien. Nu hoppas vi på en favorit i repris, och hos Betinia kan nya kunder ta del spänningen.

När du klickar på länken här nedan kommer du till hemsidan där du kan ta del av erbjudandet.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor


Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Nästa artikel