Champions League: Kan Real vända underläget på hemmaplan?

Real har en tuff uppgift framför sig när man ska vända 0-1 mot Paris hemma i Madrid.
På andra sidan står ett svårspelat lag från den franska huvudstaden, med sina tre superstjärnor i anfallet.
Hos Betinia kan man spela på stjärnmötet i Champions League, och som ny kund får man ett fritt spel på 120 kronor när man sätter in minst 100 kronor.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor

Det blev en högdramatisk match när de två storklubbarna ställdes mot varandra i Champions League-slutspelets första åttondelsfinal. Ett vilt kämpande Real fick till slut se sig besegrade, efter att Paris avgjort matchen i matchens slutminut. 

Segern innebär att Real har ett tufft utgångsläge inför returen, där man måste höja sig ett par nivåer för att kunna ge motståndarna en match. Insatsen i Paris fick nämligen många att reagera på det faktum att Real inte verkade intresserade av att anfalla eller överhuvudtaget ha bollen. Inför returen kommer det krävas en helt annan inställning för att spanjorerna ska ha en chans att avancera.

Efter en imponerande insats går alltså Paris in som favoriter i returen, och i skrivande stund kan man hos Betinia spela på att den franska storklubben går vidare till … gånger pengarna. Samtidigt är det Real som avslutar hemma, och oddsen på ett spanskt avancemang står just nu i …

När man som ny kund väljer att spela på Betinia är det dock inte bara odds som erbjuds. Den som sätter in minst 100 kronor får även ett fritt spel på 120 kronor. Erbjudandet gäller under hela Champions League-våren, där stormötena avlöser varandra vecka efter vecka.

Betinia erbjuder dock mer än bara odds och välkomsterbjudanden. 

Som kund får man även tillgång till en virtuell värld där man kan slutföra utmaningar och uppnå särskilda målsättningar, vilket ger en poäng samtidigt som en virtuell arena börjar byggas på ens konto. Bland annat kommer man kunna se hur en arena byggs upp i Stockholm, allt eftersom man slutför de spelrelaterade utmaningarna. Upplägget är tänkt att bidra till en interaktiv spelupplevelse kopplad till betting.

I samband med att slutspelet i Champions League rullar vidare finns det som sagt en hel del att upptäcka på Betinia. När du klickar på länken här nedan kommer du till Betinias hemsida där du kan ta del av välkomsterbjudandet.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor


Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Att klara av utmaningar och bygga arenan generar inte någon extra bonus utöver det välkomsterbjudande som nya kunder kan utnyttja vid ett tillfälle | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Nästa artikel