Allsvenskan är här – vilka kan utmana MFF om guldet?

I helgen är det äntligen allsvensk premiär!
Efter två säsonger med kraftiga publikbegränsningar gör sig Fotbollssverige redo för en riktig premiärfest.
Hos Betinia kan man spela på Allsvenskan, och som ny kund får man ett fritt spel på 120 kronor när man sätter in minst 100 kronor.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor

Solsken, vårkänslor och fotbollspremiär. April är onekligen en äkta fotbollsmånad i Sverige, och när Allsvenskan drar i gång väntas publiktillströmningen bli kraftigare än vanligt, mycket på grund av att de senaste två säsongerna dominerats av tomma läktare.

I vanlig ordning är det en jämn serie vi har att se fram emot, där flera lag kan tänkas utmana om Lennart Johanssons pokal. De regerande mästarna från Malmö har tagit hem tre av de fem senaste mästerskapen, och kommer från en säsong där man återigen nådde gruppspel i Champions League. Men med ny tränare, en förlorad anfallsstjärna och eventuell mättnad i truppen går det inte att ta ut segern i förskott, alla miljoner till trots.

Bakom skåningarna utmanar framför allt Stockholmsklubbarna. Hammarby har under det senaste året sålt spelare för runt 100 miljoner, truppen har förstärkts på flera positioner och man har även tagit sig till en andra raka cupfinal. Även Djurgården har förstärkt laget, bland annat med landslagsspelare, och förhoppningen är att fjolårets tredjeplats ska kunna överträffas i år. 

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor

Till sist har vi även fjolårets silvermedaljörer i AIK, som premiärspelar borta mot Häcken. Traditionens makt är stor inom fotbollen, och Gnaget har för vana att inleda säsongerna relativt svagt, för att sedan lyfta under sommaren och hösten. I premiärmatchen kan man hos Betinia spela på Gnaget till 2,45 gånger pengarna, medan en seger för Häcken ger ett odds på 2,83.

När man som ny kund väljer att spela på Betinia är det dock inte bara odds som erbjuds. Den som sätter in minst 100 kronor får även ett fritt spel på 120 kronor, som kan användas för spel på valfri match. 

Utöver odds och bonusar har Betinia även ett exklusivt erbjudande till sina spelkunder.

På Betinia.se får man nämligen tillgång till en virtuell värld där man kan slutföra utmaningar och uppnå särskilda målsättningar, vilket ger en poäng samtidigt som en virtuell arena börjar byggas på ens konto. Bland annat kommer man kunna se hur en arena byggs upp i Stockholm, allt eftersom man slutför de spelrelaterade utmaningarna. Upplägget är tänkt att bidra till en interaktiv spelupplevelse kopplad till betting.

I samband med att Allsvenskan drar i gång finns det alltså en hel del att upptäcka på Betinia. När du klickar på länken här nedan kommer du till Betinias hemsida där du kan ta del av välkomsterbjudandet.

Välkomstbonus: Nya kunder får ett fritt spel på 120 kronor


Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Nästa artikel