Raka bättre med Flexifront X5 – prova för 0* kronor redan idag

Med ett startpaket från Flexifront X5 får man en rakhyvel med ett greppvänligt handtag och följsam fjädring, två rakblad med 5-bladsteknik och en praktisk hållare. 
Just nu får man allt detta för 0* kronor.

Gör som 400 000 andra svenska män – hämta ditt specialerbjudande här.

Många män håller fast vid gamla rakhyvlar alltför länge – vilket kan orsaka skärsår, inåtväxande hår och hudirritation. En rakhyvel som har passerat sitt bäst före datum ger helt enkelt en sämre rakupplevelse och slutresultat.

Men med Flexifront X5 får man nu en rakhyvel med 5-bladsteknik, greppvänligt handtag och följsam fjädring, vilket resulterar i ett överlägset resultat. 

Få startpaketet direkt hem till brevlådan

Och nu har man chansen att prova Flexifronts startpaket utan kostnad. Som en del av startpaketet ingår en rakhyvel, två rakblad med 5-bladsteknik och en praktisk hållare – allt man behöver för att uppleva skillnaden i sin rakning.

Väljer man att ta del av det prisvärda välkomsterbjudandet får man allt direkt hem till brevlådan, man behöver alltså inte ta sig till ett ombud för att hämta ut sitt paket. 

Ta del av det prisvärda erbjudandet och upplev skillnaden i din rakning. Gör som över 400 000 svenska män och hämta ditt specialerbjudande idag. Klicka på någon av länkarna i artikeln för att ta del av erbjudandet.

Nu kan du prova nya Flexifront X5 för 0* kr. Klicka här för att hämta erbjudandet.

*Porto tillkommer med 49 kronor.

Nästa artikel