Här är tekniken bakom nya Flexifront X5

Måste kvalitet kosta skjortan? 
Inte om du frågar personerna bakom Flexifront – rakhyveln som hundratusentals svenska män redan har provat.

Missa inte chansen att prova Flexifront för 0*kr. Här kommer du direkt till erbjudandet.

Fler än 400 000 svenska män har redan testat Flexifronts rakhyvlar. När man tittar lite närmare på hur deras specialdesignade nyhet Flexifront X5 är konstruerad är det lätt att förstå varför det finns så pass många nöjda kunder ute i stugorna. 

Flexifront X5 erbjuder en sensationell rakbladsteknologi med fem stycken titaniumförstärkta rakblad för bästa möjliga skärpa och hållbarhet. Dessa ramas in av remsor med Aloe Vera och Vitamin E som din hud kommer uppskatta. 

Gratis startpaket

På baksidan av hyveln återfinns även ett trimmerhuvud för den som vill ta sin rakning till nästa nivå. 

Nyfiken på att prova nya Flexifront X5? Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Flexifronts egendesignade hyvel i svart metall och orange detaljer har som om inte det vore nog också ett innovativt fäste och en följsam fjädring som utnyttjar den tidigare nämnda 5-bladstekniken till max. 

Man har helt enkelt inte sparat på krutet när man han har tagit fram nya Flexifront X5. Men vad kostar då allt det här? Som ny prenumerant har du nu chansen att få hem ett provpaket med en rakhyvel, ett 2 pack rakblad med 5-bladsteknik och en praktisk hållare

Direkt till brevlådan

Väljer du att ta del av erbjudandet betalar du endast 49 kronor för portot, och du får hem din nya hyvel direkt i brevlådan och slipper således hämta ut ditt paket hos ett ombud. 

Flexifront erbjuder ett smidigt leveranssystem där du sedan själv väljer hur ofta du vill ha nya leveranser med blad, vilket såklart skiljer sig beroende på hur ofta du rakar dig. 

Klicka på någon av länkarna i artikeln för att komma till prova på-erbjudandet.

Beställ ditt startpaket för 0*kr här.

Nästa artikel