Lista: 9 snygga träningsplagg som måste finnas i garderoben

Äntligen har årets snyggaste träningskläder kommit. Med starka färger och unika mönster är det omöjligt att inte bli peppad. Dessutom är träningskläderna så snygga att du kommer vilja använda dem på både gymmet och festen. Här är 9 heta favoriter du inte vill missa.

Missa inte: NÄCK HIGH TIGHTS 800 kr – skynda fynda!

Träningsmodet har blivit allt mer utbrett och nu är det hetare än någonsin med en aktiv och färgstark stil. Klädmärket Rivia Sports har nu släppt sin nya kollektion som får oss att vilja uppdatera hela garderoben. Just nu har de dessutom fri frakt – världen över.

1. Snyggt och färgglatt. De näckrosmönstrade tightsen är en riktig färgklick i garderoben och helt klart ett säkert kort på gymmet.

2. De perfekta tightsen med lite högre midja. Med rosa pasteller och glansig, exklusiv finish kommer du att känna dig snyggast på gymmet.

– Det är dessutom supersnyggt att ha tightsen till en längre skjorta eller tröja till vardags, säger Rivia Oliviera som är grundare av företaget Rivia Sports.

3. Den här snygga sporttoppen ger inte bara det perfekta stödet under ett träningspass. Den häftiga snörningen gör sig även utmärkt under en transparent topp – perfekt för fest.

4. Visste du att det faktiskt är bevisat att snygga träningskläder får dig att prestera bättre? De här tightsen är en färgsprakande succé och gör att man genast vill komma igång med träningen.

– Snygga och färgstarka träningskläder ger mig en extra boost när jag ska träna, jag hoppas fler kommer känna så i de här kläderna, säger Olivia Oliviera.

5. Sugen på en snygg klänning att svida om till efter träningspasset? Då får du inte missa denna skönhet. Med mjukt och stretchigt material blir den det perfekta komplementet i träningsväskan.

6. Träningsmodet håller i sig och ”active wear” är trendigare än någonsin. Här är en supersnygg bomberjacka i härlig rosa pastell. Passar både till träningskläderna eller en dag på stan.

7. Tights med häftig snörning i sidan – perfekt för dansgolvet. Finns i färgerna röd och svart.

8. Riktigt snygg topp som utstrålar power. JUST NU: 150 kr (ord. 500 kr). Den ger det perfekta stödet under träningspasset samtidigt som den piggar upp och ger din outfit det lilla extra.

9. Den här V-ringade t-shirten är en riktig hit som ger en avslappnad look till färgglada tights. Är du ute efter en festligare outfit byter du bara till helsvarta tights.

Träningsmodet växer sig allt större – här hittar du ännu fler snygga träningskläder.

Nästa artikel